blu Hotels Senales Zirm Cristal ski **

Dejte vědět svým přátelům:

od 12 373 Kč

Popis


Hotelový komplex Blu Hotels Senales: Zirm - Cristal složený ze dvou hotelů: Hotel Cristal a Hotel Zirm se nachází v Maso Corto v lokalitě Val Senales (Schnalstal), v nadmořské výšce 2100 m hned u sjezdovek a naproti vlekům/lanovkám vedoucím i na ledovec s celoročním provozem.
Pro hosty je k dispozici vstupní hala s recepcí, dva bary a restaurace, wifi v celém hotelu zdarma, ping pong, animace pro děti (v italštině), venkovní parkoviště zdarma (do vyčerpání kapacity) nebo garáže za poplatek 15 €/den (platí se na místě, nelze rezervovat předem).
Hotel nabízí také posilovnu a krytý bazén (koupací čepice nutná) - vstup zdarma, osoby mladší 16-ti let pouze v doprovodu dospělého. Za poplatek wellness centrum (pro osoby starší 16-ti let): sauna, turecká lázeň, ledový vodopád, vířivka, Kneippův okruh, relax zóna.
Zapůjčení dětské postýlky je možné za poplatek 10 €/den. Pobyt s malým pejskem na vyžádání při rezervaci, za poplatek 25 €/den.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu (nezahrnuje nápoje).

Slevy na 3. a 4.lůžko: děti do 12 let zdarma, ostatní 50%.

Skiareál Maso Corto - Senales nabízí 13 vleků a lanovek, najdete zde celkem 43 km sjezdovek a 17 km běžkařských tratí, sáňkařskou dráhu 3,3 km a také ledovec Giogo Alto ve 3200 m n.m. - lanovka Ghiaccia jej dosáhne za 6 minut.


Standard Cristal + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností dvou přistýlek (může být rozkládací gauč), koupelna, TV, trezor, fén.


Ubytování:

Vybavení - bazén, vnitřní bazén, parkoviště, garáž, wi-fi, výtah, pes povolen, fitness, sauna, wellness, TV, trezor, topení, polopenze,

Mapa

Fotogalerie