blu Hotel Acquaseria ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 9 490 Kč

Popis

Navštivte s námi Itálii a vychytnejte si pobyt v oblasti Passo Tonale - Ponte di Legno .

Poloha:

0.45km Ponte di Legno
450m Ponte di Legno


Ubytování:

Popis - Luxusní 4* hotel leží na klidném místě městečka Ponte di Legno. Jeho součástí je krásné relaxační centrum včetně bazénu. Hotel disponuje 83 pokoji několika kategorií od pokojů standard po rodinné pokoje Family Room (dva až tři propojené pokoje).

Vybavení hotelu - recepce, lobby, hotelová restaurace, bar, 3x týdně piano bar, společenská místnost s TV / Wi Fi připojení v lobby (ZDARMA), místnost s TV/Sat., kongresový sál , dětský koutek, miniklub (od 4 do 12 let; v italském a anglickém jazyce), možnost hlídání dětí (za příplatek), Playstation, Nintendo Wii, výtah, parkoviště, garáž (za poplatek)

Vybavení pokojů - příslušenství, fén, TV/Sat., telefon, trezor, malá lednička Pokoj Standard: manželská postel nebo dvě samostatné postele, možnost přidání 1-2 přistýlek Na vyžádání za příplatek: Junior Suite: maximálně pro 4 osoby, 25 až 29 m² - pokoj s manželskou postelí s možností přidání 2 přistýlek (rozkládací gauče) Family Room: min. obsazenost 4 osoby, cca 42 až 52 m² ložnice s manželskou postelí, pokoj se dvěma lůžky (rozkládací gauč)

Relaxační centrum - bazén s vířivkou, finská sauna, aromatická sauna, pára, hydromasážní sprcha, relaxační koutek s lehátky a hudbou, fitness, masáže, kosmetické služby| do relaxačního centra mohou osoby starší 16 let, děti 2-16 let mohou v doprovodu platící dospělé osoby do malého bazénu v době od 14:00 do 15:30,

Centrum zdraví - masáže, kosmetické služby

Mapa

Fotogalerie