blu Hotel Acquaseria ski **+

Dejte vědět svým přátelům:

od 15 533 Kč

Popis


Blu Hotel Acquaseria leží v oblíbeném středisku Ponte di Legno, přibližně 500 m od centra městečka a od vleků skiareálu Adamello Ski.
Pro hosty je k dispozici vstupní hala s recepcí, wifi, restaurace s barem, společenská a TV místnost, krb a biliár, vyhřívaná lyžárna, venkovní parkoviště zdarma (do vyčerpání kapacity) nebo garáže za poplatek (10 €/den nebo 35 €/týden, nelze rezervovat předem).
Za poplatek možnost navštěvovat také hotelové wellness centrum (pouze pro osoby od 16 let) - bazén (koupací čepice nutná), sauna, turecká lázeň, ledový vodopád. Využití fitness je zdarma. Osoby mladší 16-ti let mohou využívat pouze malý bazén a to v doprovodu dospělého a v čase 14:00- 15:00 (dospělá osoba musí uhradit poplatek za vstup do wellness).
Pobyt s malým pejskem povolen za 30 €/den (nutno vyžádat při rezervaci, platí se na místě). Zapůjčení dětské postýlky je možné za poplatek 10 €/den. Lze využít hotelový skibus, v pevně stanovených časech.

Stravování: polopenze - snídaňový bufet a servírované večeře (nezahrnuje nápoje). U vánočního a silvestrovského termínu cena zahrnuje i slavnostní večeři.


Standard + HB (double2): dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky pro dítě do 14 let, koupelna, TV, trezor a minibar, bez balkonu.


Ubytování:

Vybavení - vnitřní bazén, parkoviště, garáž, wi-fi, výtah, pes povolen, fitness, sauna, wellness, TV, lyžárna, topení, polopenze,

Mapa

Fotogalerie