Baia Sporting & Villa Athena ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 18 672 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Umístění - Komorní objekt se nachází na východním pobřeží ostrova, v centru malé vesničky Giardini Naxos, kde je řada obchodů, barů a restaurací. Přibližně 5 km od malebné Taorminy a přibližně 60 km od letiště v Catanii. Povinná turistická taxa k úhradě, přímo v hotelu cca  4 EUR/osoba/den v Baia Sporting a cca 2 EUR/osoba/den ve Villa Athena..

Pláž - Hotel se nachází cca 50 m od široké písečné veřejné pláže (přes ulici). Lehátka a slunečníky za příplatek cca 12-20 EUR/komplet/den (2 lehátka a slunečník).

K dispozici pro hosty - Hodinová recepce, vstupní hala, výtah. V hotelu se nachází hlavní restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bar a na střeše budovy vyhlídková terasa s nádherným výhledem na záliv Naxos a sopku Etnu. Dále: televizní místnost a za poplatek: internetový koutek, kadeřnictví, parkoviště.

Internet - Ve veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Catering - Snídaně formou bufetu, za příplatek večeře servírované na stůl (výběr ze 3 jídel) a bufet s předkrmy a salátovým bufetem. Večeře se podávají ve sportovním areálu Baia. Nápoje k večeři jsou za příplatek..

Sportovní a animační program - Díky své poloze v centru obce hotel neprovozuje animaci. K dispozici je posilovna a krytý bazén (k dispozici za poplatek - cca 5 EUR/hodina - v době 10:00-13:00 a 15:30-20:00; nutná předchozí rezervace), za příplatek: lázeňské centrum (vířivka, finská sauna, thalassoterapie, turecké lázně, solárium, kosmetické procedury a masáže) a vodní sporty na pláži. V blízkosti hotelu potápěčské centrum (externí nabídka).

Webové stránky - www.hotelsportingbaia.com

Místní kategorie - Baia Sporting 4*,Villa Athena 3*.

Podle našeho názoru - Komorní hotel s vynikající polohou v srdci Giardini Naxos - místní restaurace na dosah ruky a blízkost Taorminy, známé jako perla Sicílie, vám umožní prožít nádhernou italskou dovolenou. Hotel je mezi hosty již léta oceňován pro svou vynikající kuchyni, vysokou kvalitu služeb i jedinečnou střešní terasu, odkud můžete obdivovat majestátní Etnu.

Mapa

Fotogalerie