Baia del Sole Resort ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 30 982 Kč

Popis

Osoby s jiným než českým občanstvím mohou podléhat jiným vízovým podmínkám, proto prosím kontaktujte prodejce pro ověření.
Hlavní turistická sezóna v Kalábrii (Itálie) trvá obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí do Kalábrie pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. 

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů, pobytovou taxu placenou přímo v hotelu: v okolí Copanello cca 14 EUR/os./týden a cca 20 EUR/os./2 týdny, v okolí Pizzo a Tropey cca 2 EUR/os./den, v okolí Capo Vaticano cca 1 EUR/os./den, v okolí Ricadi cca 1 EUR/os./den a další osobní výdaje.

 

Název zájezdu v polském jazyce: Kalabria - wczasy


 
.


Ubytování:

Popis - Poloha Komorní hotel Baia Del Sole Resort se nachází v klidné oblasti v docházkové vzdálenosti od pláže. Hotel leží cca 10 km od města Tropea - jedné z nejoblíbenějších turistických destinací na pobřeží Tyrhénského moře. Letiště v Lamezia di Terme je vzdáleno cca 65 km.  Pláž Hotel Baia Del Sole Resort se nachází cca 500 m od písčito-oblázkové pláže (doporučujeme ochrannou obuv do vody). Bezplatný plážový servis od 2. řady (2 lehátka a slunečník/pokoj); plážový servis v 1. řadě se platí na recepci hotelu.  Vybavení Recepce 24h, lobby, restaurace u pláže Le Pignate (se stoly na terase s krásným výhledem na okolí a moře) servírující pokrmy a'la carte, restaurace Le Giare servírující pokrmy středomořské kuchyně, bar. Hotel nabízí hostům velký bazén nepravidelného tvaru a brouzdaliště pro děti. Navíc je k dispozici sluneční terasa, lehátka a slunečníky u bazénu.  Strava Snídaně formou bufetu v hlavní restauraci. Za příplatek program Half Board (polopenze) - snídaně formou bufetu v restauraci a večeře servírované ke stolu (výběr ze 3 nabídek menu).  Sport a zábava Hotel Baia Del Sole Resort organizuje denní a večerní animační program v italštině pro dospělé a děti v hotelovém amfiteátru a u bazénu. Navíc: posilovna, stolní tenis, pilates, lekce jógy (za poplatek). Vodní sporty na pláži - za poplatek. Pro děti je k dispozici miniklub (4-11 let) a dětské hřiště.  Internet V hotelovém lobby a ve veřejných prostorách hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma. Místní kategorie **** Webové stránky www.baiadelsole.com Jiné Cena zájezdu nezahrnuje pobytovou taxu, jejíž výše je cca 2 EUR/os./den. Poplatek je povinný a hradí se na recepci při ubytování. Náš názor Stylový hotel Baia Del Sole Resort dobré kvality se nachází na pobřeží Tyrhénského moře ve slunné Kalábrii. Díky krásnému výhledu na tyrkysové vody moře, vkusně zařízeným pokojům a vynikající středomořské kuchyni strávíte v hotelu nezapomenutelnou italskou dovolenou. Doporučujeme zejména rodinám s dětmi a párům, které hledají místo daleko od městského ruchu. Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie