Baia degli dei ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 859 Kč

Popis

Hlavní turistická sezóna trvá na Sicílii (Itálie) obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den 1
Odlet z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu setkání s delegátem a transfer na hotel. 
Upozornění! Klienti, kteří přiletí na Sicílii pozdě večer, nebudou mít ten den večeři. Klienti, kteří přiletí brzy ráno, začínají stravu obědem/večeří a ubytováni budou mezi 14-16 hod (pokud hotel nedisponuje volnými pokoji).

 

 

Den 2 - 7 (nebo 14)
Čas na odpočinek, koupání v moři, opalování a výlety po okolí.

 

 

Den 8 (nebo 15)
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a odlet do Polska.

 

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo 14 nocí, stravování podle popisu ubytování, služby polského delegáta, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje k jídlu, které nejsou uvedeny v popisu stravování každého z hotelů a další osobní výdaje.
 

Upozornění! Cena nezahrnuje pobytovou taxu ve výši 4 - 8 EUR/os./den. Pobytová taxa se platí přímo na recepci ještě před ubytování v hotelu.



Název zájezdu v polském jazyce: Sycylia - wczasy 
 


Ubytování:

Popis - Poloha Baia degli Dei je menší udržovaný hotel, umístěný v turistické části Giardini Naxos, zvané Recanati. V okolí jsou různé bary, restaurace, pizzerie, obchody, puby a diskotéky. Do centra Giardini Naxos je vzdálenost cca 1 km, do Taorminy cca 5 km, autobusová zastávka je cca 400 m od hotelu (cesta do Taorminy stojí cca 2 EUR/1 cesta). Letiště je vzdáleno cca 55 km.  Pláž Hotel Baia degli Dei leží u soukromé pláže (černý písek s drobnými kamínky, doporučujeme obuv do vody). Plážový servis - za poplatek (cca 10 EUR/den/set - cena se může měnit dle sezóny). Vybavení 24hodinová recepce, prostorná lobby, hlavní restaurace, bar, sluneční terasa, odpočinkový koutek s TV. V blízkosti hotelu se nachází různé bary, restaurace a kavárny. Pokoje Hotel Baia degli Dei má 47 standardních pokojů s max. 1 přistýlkou. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou (sprchový kout nebo vana, vysoušeč vlasů), centrálně řízenou klimatizací od poloviny června do poloviny září, TV sat, telefonem, trezorem (zdarma), balkónem nebo terasou. Pokoje mají boční nebo přímý výhled na moře nebo na Etnu. Na potvrzení postýlka pro děti do 2 let (za poplatek cca 6 EUR/den). Hotel Baia degli Dei má 2 pokoje pro tělesně postižené hosty (na ověření a vyžádání). Strava Snídaně jsou podávány formou bufetu a večeře servírované ke stolu (na výběr 2 - 3 položky menu + salátový bufet). Nápoje k večeři za poplatek. Hotel se specializuje na typickou, regionální kuchyni. Sport a zábava Hotel Baia degli Dei neorganizuje animační program. Čas od času během hlavní sezóny organizuje večery s živou hudbou. Na pláži jsou dostupné vodní sporty (za poplatek): kajaky, šlapadla, windsurfing, potápění, plavby lodí. Internet Wi-Fi v lobby - zdarma. Místní kategorie *** Webové stránky www.hotelbaiadeglidei.it Jiné Povinný poplatek - pobytová taxa se hradí na recepci hotelu - cca 10 EUR/os./týden a cca 20 EUR/os./2 týdny.  Náš názor Skromný hotel pro méně náročné hosty, s dobrým umístěním v centru Giardini Naxos s různými možnostmi zábavy. Hotel Baia degli Dei doporučujeme mladým aktivním osobám, které budou mít tento hotel jen jako výchozí bod pro výlety do blízké Taorminy nebo jiných atraktivních míst severovýchodní části Sicílie. Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny. 

Mapa

Fotogalerie