Alba Palace **+

od 4 746 Kč

Popis


Nová elegantní residence Alba Palace (otevřená od června 2019) se nachází cca 200 m od pláže v letovisku Alba Adriatica, nedaleko obchodů a restaurací. U residence je zahrada s bazénem a hydromasáží, sluneční terasa, relax zóna a dětské hřiště. Pro hosty je k dispozici půjčovna kol, prádelna na žetony, venkovní parkoviště zdarma a garáže za poplatek 15 €/den. Všechny pokoje a apartmány jsou pohodlně zařízeny, mají TV Sat, wifi, klimatizaci, trezor a frigobar, u apartmánů (mono, bilo, trilo a suite superior) zahrnuje cena také plážový servis (přibližně od 20/5 do 15/9).
Pobyt s malým pejskem povolen za poplatek 10 €/den.

Na místě se platí povinná pobytová taxa cca 1 €/osoba/den.


Trilocale Plus (trilo5): cca 63 m2, obývací místnost s kuchyňským koutem a rozkládacími křesly nebo gaučem, dvoulůžková a třílůžková ložnice, dvě koupelny a balkon. Uvedená cena je za 5 osob, možnost 6. a 7. osoby za příplatek - dítě do 2 let bez nároku na lůžko zdarma (půjčení postýlky za poplatek).


Ubytování:

Vybavení - venkovní bazén, bazén s hydromasážemi, parkoviště, garáž, dětské hřiště, wi-fi, pes povolen, TV, trezor, klimatizace, terasa / balkón, pro náročné,

Fotogalerie