Prodloužený víkend na Islandu **+

Dejte vědět svým přátelům:

od 19 990 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - výhoda přímého letu z Prahy

Výhody nabídky 2 - atraktivní program a cena 

Výhody nabídky 3 - v programu mj. gejzír Strokkur či vodopády Gullfoss

Program zájezdu - 1. den: Odlet z Prahy do Keflavíku, transfer do hotelu.   2.den: Dopoledne následuje prohlídka Reykjavíku (kostel Hallgriímskirjá, radnice, plastika lodi Vikingů). Dále možnost fakultativní návštěvy Modré laguny či lodního výletu za velrybami. Nocleh.    3. den: Výlet po trase „Zlatého islandského trojúhelníku" povede do geotermální oblasti gejzírů s úchvatnou podívanou na famózní gejzír Strokkur a k vodopádům Gullfoss, považovaným za nejkrásnější na ostrově. Procházka romantickou krajinou v NP Tingvellir, kde byl v r. 930 založen první demokratický parlament světa.    4. den: Volno v Reykjavíku, možnost individuální prohlídky města či návštěva termálních lázní, botanické zahrady či lodního výletu za velrybami. V odpoledních hodinách odjezd na letiště. Odlet.     

Fakultativně - příplatek za jednolůžkový pokoj 5990 Kč  návštěva termálních lázní Modrá laguna  3490 Kč (cena zahrnuje, dopravu, vstupenku a služby českého průvodce) Polodenní výlet za pozorováním velryb 1990 Kč (nutné objednat nejpozději 7 dní předem)

Cena zahrnuje - leteckou dopravu z Prahy do Keflavíku a zpět v turistické třídě včetně tax a příplatků  3 noclehy v hotelu se snídaní česky hovořícího průvodce dopravu dle programu pojištění dle zák. 159/199

Informace - Minimální počet účastníků je 25 osob. Cena nezahrnuje vstupy do objektů, přírodních a kulturních památek.  Změna programu dle aktuální situace vyhrazena např. s ohledem na počasí. Máte-li zájem Modrou Lagunu navštívit, uhraďte příslušnou částku při zakoupení zájezdu.

Fotogalerie