Tropitel Sahl Hasheesh *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 14 575 Kč

Popis

Intimní poloha, malebná soukromá pláž, moderní pokoje - to je náhled toho, co nabízí 5hvězdičkový hotel Tropitel Sahl Hasheesh. Nachází se v moderní a elegantní části Hurhady a je ideálním místem pro ty, kteří touží po odpočinku v komfortních podmínkách a možnosti aktivně trávit volný čas. Bohatá nabídka animací i sportovních a rekreačních aktivit splní očekávání i velmi náročných zákazníků.


Ubytování:

Umístění - Luxusní a pohodlný hotel se nachází v jižní části Hurghady - Sahl Hasheesh. Podél pláže se táhne pobřežní promenáda dlouhá přibližně 11,5 km. Letiště je vzdáleno přibližně 21 km a centrum Hurghady přibližně 25 km. .

Pláž - Hotel má vlastní širokou písčito-oblázkovou pláž s pozvolným vstupem do moře (doporučujeme bezpečnostní obuv) a v blízkosti břehu se nachází pěkný korálový útes.

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, mini nákupní centrum, 6 výtahů, konferenční místnosti, parkoviště. Ve vstupní hale je k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Hosté hotelu mohou využít 3 restaurace - hlavní restauraci The Palm a a'la carte: mexickou a italskou, 3 bary - v lobby, u bazénu a na pláži. Komplex má 3 venkovní bazény a brouzdaliště pro děti (sladká voda, jeden z bazénů je v zimě vyhřívaný) obklopené sluneční terasou. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou u bazénů i na pláži k dispozici zdarma.

Internet - Ve veřejných prostorách je k dispozici bezplatný přístup k internetu.

Catering - Snídaně (7:00-10:30), oběd (13:00-15:00) a večeře (19:00-22:30) jsou podávány formou bufetu v hlavní restauraci. Kromě toho je po celý den k dispozici občerstvení a místní alkoholické a nealkoholické nápoje podávané ve vybraných barech v době od 10:00 do 24:00. Jednou během pobytu lze využít služeb jedné restaurace a'la carte - italské nebo mexické (nutná předchozí rezervace). All Inclusive nezahrnuje zmrzlinu, čerstvé ovocné šťávy, dovážené alkoholické nápoje, lahvové nápoje a některé druhy kávy. Hotel si vyhrazuje právo na změny, např. v časech podávání jídel.

Sportovní a animační program - Čtyřhodinové animační programy: volejbal, vodní aerobik, posilovna, vířivka a jednou za pobyt hodinu: kulečník, stolní tenis a jízda na kole. Za příplatek: tenisové kurty, masáže, sauna, lázně. Pro nejmenší hosty je k dispozici brouzdaliště, miniklub a hlídání dětí (za poplatek). V areálu se nachází také aquapark

Webové stránky - http://sahlhasheesh.tropitelhotels.com/

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Vynikající volba pro rodiny s dětmi - výhodná formule All Inclusive a dobré služby zajistí skvělou dovolenou!

Mapa

Fotogalerie