Sunrise Holiday Resort *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 16 838 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Pětihvězdičkový hotel Sunrise Holiday Resort určený pouze pro dospělé (16+) se nachází na pláži, 500 m od centra Hurghady a 9 km od mezinárodního letiště Hurghada, .

Pláž - Soukromá písečná pláž u hotelu. Slunečníky, lehátka a plážové osušky zdarma.

K dispozici pro hosty - Nepřetržitá recepce, výtah, bazén, venkovní vířivka, 6 restaurací, z toho 4 ala carte, 6 barů, vícejazyčný personál, parkoviště, bankomat, posilovna. Za příplatek: prádelna, concierge, taxi/limobus, lékař, obchod se suvenýry, klenotnictví, lázně, kosmetický salon, kadeřnictví, konferenční místnost.

Internet - V celém areálu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - Stravování formou bufetu v hlavní restauraci El Sol: snídaně 07:00-10:30, pozdní snídaně 10:30-11:00, oběd 12:30-15:00, večeře 18:30-22:00, pozdní jídlo 22:00-01:00. Občerstvení 12:00-17:00 podávané v restauraci Nasaya, odpolední čaj 15:00-17:00 v lobby baru. V barech a restauracích v hotelu se podávají vybrané nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje. 1 návštěva během pobytu ve vybrané ala carte restauraci zdarma. Rezervace je nutná. Restaurace s mořskými plody za příplatek. Hotel si vyhrazuje právo na změnu rozsahu služeb zahrnutých ve vzorci all inclusive (např. časy podávání).

Sportovní a animační program - Denní a večerní zábava, živá hudba, klub Circle 8. Plážový volejbal, stolní tenis, šipky, kroket, aerobik, aqua aerobik, jóga, tai chi, meditace při západu slunce, kulečník. Za příplatek: potápění, plavby lodí.

Webové stránky - https://www.sunrise-resorts.com/

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Hotel je určen pouze pro dospělé. Poskytuje možnost naprosté relaxace a díky krátké vzdálenosti od centra města také možnost zažít vzrušující noční život v Hurghadě.

Mapa

Fotogalerie