Sphinx Aqua Park Beach Resort ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 14 146 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Hotel se nachází v Hurghadě (4 km od centra Sakkaly), 2 km od centra El Daharu, 10 km od mezinárodního letiště Hurghada. Hotel se nachází na první pobřežní linii (sousedí s dvojčetem hotelu King Tut Resort), dokončeným v roce 2009. Hotel se skládá ze 3 budov a má 135 standardních pokojů, 34 pokojů superior a 26 rodinných pokojů. V okolí hotelu se nachází řada barů, restaurací a obchodů se suvenýry. Do starého i nového centra Hurghady se pohodlně dostanete taxíkem nebo autobusem.

Pláž - Nachází se přímo na pláži.

K dispozici pro hosty - Recepce, hotelový trezor (za poplatek), směnárna, lobby, pokojová služba (za poplatek), hlavní restaurace s terasou Kleopatra (bufet; mezinárodní kuchyně), plážová restaurace Memphis (snídaně a obědy - bufet); večeře - a'la carte, mořské plody), pizzerie, bar u bazénu, barbecue bar, plážový bar Isis, kavárna Oasis, shisha bar Callao, zahrada, sluneční terasa, amfiteátr, telefon, fax, internetová kavárna (za poplatek), konferenční místnost, lékař (za poplatek, na zavolání), kadeřnictví, obchod se suvenýry, nákupní pasáž (parfumerie, klenotnictví, kožené zboží, knihkupectví, lékárna), prádelna, parkoviště. Wi Fi internet v hlavních prostorách hotelu zdarma.

Internet - Wi Fi internet v lobby zdarma.

Catering - Hotel má formu all inclusive, která zahrnuje snídani 07:00-10:00, lehkou snídani 10:30-12:00, oběd 13:00-15:00, večeři 18:30-21:30, večeři A`la Carte 19:00-21:00, pozdní večeři 22:00-00:30, pozdní občerstvení 00:00-02:00, občerstvení 13:30-14:30, odpolední čaj 16:00-18:00, místní alkoholické a nealkoholické nápoje. Nápoje k dispozici 24 hodin denně v lobby baru. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje se podávají ve sklenicích. Za příplatek: čerstvé ovocné šťávy, cappuccino, turecká káva a espresso, importované alkoholické a nealkoholické nápoje. V době oběda se podává zmrzlina pro děti. .

Sportovní a animační program - Sportovní zázemí hotelu zahrnuje dva bazény, animační programy, volejbal, stolní tenis, kulečník, šipky, diskotéku. Zdarma: sauna a vířivka (v hotelu King Tut), kulečník, stolní tenis, vzdušný hokej, posilovna, vstup na diskotéku zdarma (nápoje za poplatek). Skluzavky (3 pro dospělé a 1 pro děti) jsou v provozu od 9.00 do 12.00 a od 14.00 do 16.00. Za poplatek: masáže, parní lázeň.

Webové stránky - www.sphinx-resort.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Díky své poloze v blízkosti centra Hurghady je Sphinx Resort velmi vhodným místem pro aktivní klienty, kteří si plánují užít četné atrakce a zábavu v Hurghadě.

Mapa

Fotogalerie