Labranda Royal Makadi *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 15 071 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Tento elegantní, dobře udržovaný hotelový komplex se nachází přímo na krásné pláži v klidném zálivu Makadi. Byl postaven v roce 1999 a zrekonstruován v roce 2017. Do centra města se dostanete extra placenou hotelovou kyvadlovou dopravou. Od letiště v Hurghadě je vzdálen přibližně 30 km..

Pláž - Hotel se nachází přímo na soukromé písečné pláži, kde jsou lehátka, slunečníky a osušky zdarma..

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, 3 bazény (jeden se slanou vodou), dětské brouzdaliště obklopené velkou sluneční terasou, kde jsou lehátka, slunečníky a osušky pro hotelové hosty k dispozici zdarma, 4 restaurace, 4 bary, posilovna, jízdní kola, kulečník, squash, ping pong, šlapadla. Za poplatek: lázně (sauna, vířivka, masáže), potápění a další vodní sporty.

Internet - V hotelové hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi..

Catering - All inclusive zahrnuje: snídaně (7:00-10:00), obědy (12:00-15:00), tematické večeře (19:00-22:00) formou bufetu v hlavní restauraci Blue Lagoon. Občerstvení (05:00-07:00, 15:00-17:00 a 23:00-01:00). Místní alkoholické a nealkoholické nápoje k dispozici v určených barech: u bazénu (10:00-17:00) a na pláži (10:00- 00:00). Za příplatek: značkové lihoviny, čerstvě vymačkané džusy, samosa káva a shisha (17:00-23:00).

Sportovní a animační program - Přes den a večer probíhají animační programy včetně živé hudby, představení, her atd. Zdarma: posilovna, jízdní kola, kulečník (1 hodina/den), squash (1 hodina/den), ping pong (30min/den), šlapadla (30min/den). Placené: lázeňské centrum, sauna, vířivka, masáže, vodní sporty na pláži. Pro děti: aktivity v miniklubu, brouzdaliště, dětské menu v restauraci.

Webové stránky - https://www.labranda.com/en/hotel/labranda-royal-makadi.html

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Skvělý hotel pro rodiny s dětmi díky mnoha pořádaným animacím a hrám. Hotel kombinuje luxus se zábavou, což jistě potěší každého návštěvníka..

Mapa

Fotogalerie