King tut Aqua Park Beach Resort  ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 14 146 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Útulný hotel obklopený zahradami se nachází v centru Hurghady, asi 5 km od centra Sakkaly s mnoha restauracemi, kluby a obchody a asi 10 km od letiště v Hurghadě. Do centra El Daharu se pohodlně dostanete autobusem. Hosté hotelu King Tut Aqua Park Beach Resort mohou využívat zařízení sousedního sesterského 5* hotelu Sphinx (kromě hlavní restaurace).

Pláž - Hotel se nachází přímo na malé písečné pláži. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma. .

K dispozici pro hosty - Hotel, otevřený v roce 2004 a naposledy renovovaný v roce 2010, se skládá z hlavní budovy a 3 menších budov. Recepce, trezor na recepci (zdarma), obchody se suvenýry, směnárna na recepci, půjčovna aut. V hotelu se nachází hlavní restaurace Kleopatra, plážová restaurace Memphis a plážová restaurace/bar Isis, King Tut Lobby Bar, Oasis Cafe a Sahara Tent - orientální koutek v beduínském stanu. Hosté mohou využívat venkovní bazén (v zimě vyhřívaný), střešní sluneční terasu a aquapark. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénu - zdarma.

Internet - V lobby je k dispozici Wi-Fi připojení k internetu - zdarma.

Catering - All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:30-12:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (18:00-21:30) podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Lehké občerstvení během dne (12:00-18:00) v určených barech. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje (10:00-24:00) v určených barech a v lobby baru 24 h. All Inclusive zahrnuje také vodní dýmku (15:00-17:00) na pláži.

Sportovní a animační program - Zdarma: večerní show, kulečník, stolní tenis, posilovna (v sousedním hotelu Sphinx), volejbal, sauna a vířivka (sauna a vířivka - 30 min. zdarma během pobytu). Vstup na diskotéku je zdarma (nápoje za poplatek). Za příplatek: masážní salón a windsurfing. Pro děti - animace během dne, minizoo, dětské hřiště a brouzdaliště.

Webové stránky - www.kingtutresorthrg.com

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Oblíbený hotel s ideální polohou pro klienty, kteří oceňují blízkost centra letoviska a kteří se zaměřují na večerní zábavu. Intimní poloha v blízkosti živého města, dobrá nabídka all inclusive a aquapark.

Mapa

Fotogalerie