Aurora bay Resort (ex.Oriental bay Resort) ****

od 12 959 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
Hlavní turistická sezóna v Egyptě obvykle trvá od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. 
Aktuální letové řády sledujte na r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 3, 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

 

Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum - cca 25 USD/os. (platí se na letišti), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje.



Název zájezdu v polském jazyce: Marsa Alam wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Komfortní hotelový komplex zasazený do exotické zahrady. Hotel se nachází přibližně 18 km od centra Marsa Alam a přibližně 32 km od mezinárodního letiště Marsa Alam. Do centra Marsa Alam se pohodlně dostanete hotelovým autobusem (za poplatek) nebo taxíkem.

Pláž - Má písečnou, dobře udržovanou pláž, která se nachází přímo u krásného korálového útesu, obklopeného zátokou (pěšky asi 400 m). Slunečníky, lehátka, matrace a ručníky na pláži - zdarma.

K dispozici pro hosty - Hotel se skládá z dvoupodlažních chatek. Recepce 24 hodin denně, trezory (za poplatek), obchody se suvenýry, kadeřnictví. V hotelu je hlavní restaurace Hill View (mezinárodní kuchyně), restaurace a'la carte Al Arz (libanonská kuchyně) a Fish Market (mořské plody), lobby bar, bar u bazénu a bar na pláži. K dispozici jsou 3 venkovní bazény (z toho 1 v zimě vyhřívaný) a brouzdaliště pro děti, obklopené sluneční terasou. Slunečníky, lehátka, matrace a osušky u bazénů - zdarma.

Internet - Internetová kavárna - za poplatek, ve vstupní hale a na pokojích Wi-Fi internet - za poplatek (cca 7 EUR/hod.)..

Catering - All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně: sendviče (10:30-12:30), obědy (13:00-15:00), odpolední občerstvení: hranolky, pizza a studené sendviče (15:00-18:00), hranolky a oříšky v baru na pláži (10:00-12:30 a 15:00).30-18:00), večeře (19:00-21:30), místní alkoholické nápoje: pivo, víno, likéry, rumy a nealkoholické nápoje: káva, čaj, mléko, voda, fanta, cola, sprite, džusy z automatů - pomeranč, mango, ananas, ibišek (10:00-23:00). Systém All Inclusive nezahrnuje: dovážené alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťávy..

Sportovní a animační program - Přes den a večer jsou k dispozici animační aktivity, vodní pólo, aerobik, aqua aerobik, fitness centrum, tenis (osvětlení kurtů za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, šipky, basketbal, plážový fotbal, zábavná představení v amfiteátru. Za poplatek: potápěčské centrum, kulečník, masáže, sauna, vířivka, vodní sporty na pláži (kajaky, šlapadla, vodní lyže, windsurfing), projížďky na koních a velbloudech. Pro nejmenší - brouzdaliště, animace, dětské hřiště, miniklub.

Webové stránky - www.oriental-bay.com

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Zejména doporučujeme těm, kteří hledají klidnou dovolenou v hotelu s dobrými službami, a milovníkům vodních sportů! Malebná zátoka umožňuje výuku windsurfingu a potápění..

Fotogalerie