Aqua blu Resort (ex sea World Resort) ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 18 700 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Rozlehlý hotel patřící do oblíbeného a vysoce ceněného hotelového řetězce Pickalbatros se skládá z několika třípatrových budov obklopených zahradami. Hotel se nachází přibližně 7 km od letiště Hurghada a 13 km od centra města.

Pláž - Objekt se nachází přibližně 600 m od široké písčito-oblázkové pláže letoviska Beach Albatros (pozvolný vstup do moře). Na pláž jezdí bezplatná kyvadlová doprava. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma..

K dispozici pro hosty - V hotelu je nepřetržitě otevřená recepce, vstupní hala, úschovna zavazadel, bankomat se směnárnou, obchody se suvenýry, kadeřnické a kosmetické služby a prádelna (za příplatek). V hotelu je hlavní restaurace, 2 tematické restaurace s italskou a asijskou kuchyní a několik barů: u bazénu, lobby bar a Irish Pub a diskotéka. K dispozici je také plážový bar v hotelu Beach Albatros. Hosté mohou využívat 3 rozsáhlé venkovní bazény (včetně 1 vyhřívaného v zimní sezóně) se 4 skluzavkami, včetně bazénu s umělými vlnami a dětského brouzdaliště s atrakcemi pro nejmenší, obklopené sluneční terasou. Lehátka, matrace, slunečníky a osušky u bazénů - zdarma.

Internet - V hotelové hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi..

Catering - All Inclusive: snídaně (07:00-10:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) podávané formou bufetu v hlavní restauraci (mezinárodní kuchyně, dětské menu). Další: občerstvení (12:30-16:00) a zmrzlina (11:00-17:00) - pouze pro děti. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10:00-24:00) podávané v určených barech. Čerstvé džusy, dovážené lihoviny, lahvové nápoje a minibar - za příplatek. Hotel si vyhrazuje právo na změnu rozsahu služeb zahrnutých do formule all inclusive (např. časy podávání).

Sportovní a animační program - Bohatý animační program během dne: hry a aktivity, vodní pólo, aerobik a večer místní show, živá hudba. Zdarma: stolní tenis, tenis na trávě (vybavení a osvětlení kurtu za poplatek), posilovna, aerobik, volejbal a za poplatek: lázeňské centrum (sauna, vířivka, lázně, masáže), centrum vodních sportů na pláži (windsurfing, kitesurfing, potápění) a kosmetický salon a kosmetické procedury. Pro nejmenší jsou připraveny animace v rámci miniklubu, kromě toho je zde brouzdaliště, dětské hřiště a dětský aquapark s 9 skluzavkami. POZNÁMKA: V období 01.03.2022 - 30.11.2022 je připraven jedinečný zábavní program "Neverland", který zahrnuje 8 mimořádných představení v podání 50 umělců z celého světa (včetně hudebních vystoupení, muzikálu Egyptští faraoni, burlesky, kabaretů). Orientální večeře během show se speciálně připraveným menu (předkrm, hlavní chod, dezert, místní nealkoholické a alkoholické nápoje). Účast na zábavném programu Neverland (1x za pobyt), který je povinně hrazen (v ceně)..

Webové stránky - http://www.pickalbatros.com/

Místní kategorie - ****

Podle našeho názoru - Vynikající hotel pro rodinnou dovolenou, který nabízí širokou škálu animačních programů, sportovních aktivit a volnočasových aktivit, stejně jako rozsáhlý a pestrý program All Inclusive. Vřele doporučujeme!

Mapa

Fotogalerie