Ancient Sands el Gouna *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 20 407 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Ancient Sands je pětihvězdičková oáza. Hotel se nachází na kopci s výhledem na třpytivé laguny s blankytnými vodami Rudého moře v pozadí. Resort je dokonalou kombinací středomořského šiku a tradičních núbijských vzorů. Nachází se přibližně 30 km od centra Hurghady a přibližně 42 km od letiště Hurghada.

Pláž - Hotel se nachází přibližně 2 km od veřejné písečné pláže.

K dispozici pro hosty - Hotel svým hostům nabízí: 24hodinovou recepci, 2 restaurace ("Dunes" a "Piazza"), 2 bary ("Crumbs Café and Bakery" a "Mint"), 5 venkovních bazénů, obchody, golf, kadeřnictví a kosmetický salon (za příplatek).

Internet - Ve společných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - All Inclusive zahrnuje: snídaně (07:00-10:30) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci "Dunes" a obědy (12:30-15:00) v restauraci a la carte "Piazza". Kromě toho je k dispozici kavárna a pekárna "Crumbs Cafe and Bakery" s nabídkou nápojů a občerstvení (11:00-18:00) a bar "Mint" s nabídkou místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:30-00:00).

Sportovní a animační program - Hotel nabízí: 5 venkovních bazénů, posilovnu a vodní sporty (za příplatek).

Webové stránky - www.hotels.elgouna.com/hotel/ancient-sands

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Golfový resort Ancient Sands je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají klid v krásné přírodě.

Mapa

Fotogalerie