amc Royal Resort (ex. amc Azur Resort) *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 13 968 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Elegantní hotel s krásným výhledem na Rudé moře se nachází na soukromé písečné pláži s pozvolným sestupem do moře a molem, přibližně 25 km od centra Hurghady - pohodlně dostupný hotelovým shuttle busem (za příplatek), místní dopravou nebo taxi. V blízkosti hotelu se nacházejí místní obchody se suvenýry. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Hurghadě je přibližně 25 km..

Pláž - Hotel se nachází přímo na soukromé písečné pláži s pozvolným sestupem do moře. Z mola lze pozorovat krásné korálové útesy.Plážový servis (lehátka a slunečníky) na hotelové pláži je zdarma..

K dispozici pro hosty - Recepce, hlavní restaurace Blue Lagoon (mezinárodní kuchyně, show cooking, tematické večery, vegetariánská jídla), a'la carte restaurace Cesare (italská kuchyně), Chef's Table (grilovaná jídla); lobby bar Sphinx, bar u bazénu Diaquiri, bar Shots, disco bar Crescendo, orientální koutek (vodní dýmka). Animace, večerní zábavné programy, diskotéka. V areálu hotelu trezor, směnárna (automat), zahrada, sluneční terasa, internetový koutek (cca 10 USD/60 min), bezdrátové připojení k internetu (cca 4 USD/30 min), nákupní pasáž. Slunečníky, lehátka a osušky u bazénu a na pláži zdarma.

Internet - V lobby je Wi-Fi zdarma, v ostatních prostorách za příplatek.

Catering - All Inclusive: snídaně od 7:00 do 10:30, oběd od 12:30 do 15:00 a večeře od 18:30 do 22:00 formou bufetu. Lehké občerstvení po celý den od 10:00-17:00. Nealkoholické nápoje (fanta, sprite, cola, čaj a káva, minerální voda) a místní alkoholické nápoje (rum, whisky, vodka, gin, brandy, pivo, bílé a červené víno) od 10:00-1:00 v určených barech..

Sportovní a animační program - Bez poplatku: sladkovodní bazén s kapacitou cca 1000 míst. Pro děti: bazén s miniskluzavkami, miniklub (4-12 let), dětské hřiště, animace.Zdarma: sauna, parní lázeň, masáže, kulečník, vodní sporty na pláži (parasailing, šlapadla, kajaky, vodní lyžování, potápění).Zdarma: bazén s miniskluzavkami, miniklub (4-12 let), dětské hřiště, animace.Zdarma: sauna, parní lázeň, masáže, kulečník, vodní sporty na pláži (parasailing, šlapadla, kajaky, vodní lyžování, potápění).

Webové stránky - http://www.azur.travel

Místní kategorie - *****

Podle našeho názoru - Skvělá volba pro ty, kteří si cení pohodlí, komfortu a chutného jídla. Bohatá nabídka animací a krásné prostředí nedovolí našim hostům se nudit..

Mapa

Fotogalerie