Albatros Beach Club abu Soma ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 15 972 Kč

Popis

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od plánovaného návratu. Obyvatelé České republiky a Slovenska potřebují pro vstup do země vízum. Vízum získáte po příletu na letišti za poplatek 25 USD/os. Vízum je platné 30 dní.
V Egyptě trvá hlavní turistická sezóna obvykle od poloviny června do poloviny září.
Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti 2 hodiny před plánovaným odletem u stanoviště Rainbow. Aktuální letový řád sledujte na: r.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní poplatky, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování v hotelu:  4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravu dle specifikace ubytování, služby polského zástupce během odbavení na letišti v Polsku, služby polského delegáta v místě dovolené, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: egyptské vízum (platí se na letišti ve výši cca 25 USD/os.), fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není uvedeno jinak v popisu hotelů) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Hurghada wypoczynek

 


Ubytování:

Umístění - Komfortní hotel patřící do známého řetězce Pickalbatros Hotels. Nachází se v krásné zelené zahradě s palmami přímo na pláži. Hotel se nachází asi 45 minut od letiště v Hurghadě, asi 15 km od zátoky Makadi a asi 5 km od města Safaga.

Pláž - Písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži i u bazénu - zdarma..

K dispozici pro hosty - 24hodinová recepce, hlavní restaurace Soprano, 8 barů. 3 venkovní sladkovodní bazény (2 pro dospělé, 1 pro děti, 1 integrovaný se 2 dětskými bazény). V zimě jsou 3 bazény vyhřívané (1 pro dospělé a 2 pro děti). V hotelu je obchod se suvenýry a bankomat. Za příplatek jsou k dispozici služby prádelny, lékaře a lékárny.

Internet - V hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi

Catering - All Inclusive: časná snídaně (05:00-07:00), snídaně (07:00-10:00), oběd (12:30-14:30), večeře (18:30-21:30), pozdní večeře (21:00-00:00), podávané formou bufetu v hlavní restauraci. Občerstvení ve food court baru (12:30-17:00). Bezplatné místní nealkoholické a alkoholické nápoje se podávají v určených barech od 10:00-24:00. All inclusive nezahrnuje čerstvé ovocné šťávy, nápoje v lahvích a produkty z minibaru. Hotel si vyhrazuje právo na změnu rozsahu služeb zahrnutých do formule all inclusive (např. časy podávání).

Sportovní a animační program - Denní a večerní animační program; vodní pólo, aqua aerobik, boccia, šipky. Dále miniklub a dětské hřiště, stolní tenis, posilovna, hřiště na plážový volejbal, tenisový kurt (za příplatek za vybavení a osvětlení). Za příplatek: kulečník, centrum vodních sportů a potápění, lázeňské centrum.

Webové stránky - www.pickalbatros.com

Místní kategorie - ****

Mapa

Fotogalerie