Výprava za historií a relaxem na Istrii 

Dejte vědět svým přátelům:

od 7 031 Kč

Popis


Poloha:

Panenská příroda, členité pobřeží se stovkami ostrovů a ostrůvků, omývaných průzračným Jadranským mořem, osobitá atmosféra starých venkovských sídel, široká nabídka ubytování v hotelích i apartmánech dle přání návštěvníků.V naší nabídce najdete jak pobytové zájezdy do Chorvatska autobusovou dopravou, tak i ubytování v Chorvatsku pro individuální klienty cestující vlastní dopravou.Vybírejte dovolenou v Chorvatsku pro celou rodinu v těchto oblastech: Dalmácie, Istrie, Kvarner, Makarská riviéra, ostov Pag, ostrov Rab, ostrov Hvar, ostrov Krk, ostrov Šolta.
Země rozprostírající se na pobřeží Jaderského moře, láká návštěvníky svým průzračným mořem, krásnou svébytnou přírodou a historickými památkami, které jsou ukryty uprostřed starých kamenitých městeček. Poznávací zájezdy do Chorvatska s CK Travel Club = dovolená naplněná zážitky.

Program:

1. den
Odjezd z Brna v nočních hodinách.

2. den
Pravděpodobně jedním z nejkrásnějších míst na Istrii je impozantní přístavní město PULA na jihu poloostrova. I my navštívíme toto mimořádně okouzlující staré město s nesčetnými historickými zajímavostmi jako jsou např. římský amfiteátr, který je dokonce považován za jednu z hlavních dominant Istrie. Po prohlídce města budeme míz možnost vykoupat se na místních plážích. Ve večerních hodinách přijedeme na ubytování.

3. den
Dopoledne podnikneme výlet do perly Istrijského poloostrova – města ROVINJ. Toto město je jedním z nejromantičtějších a nejmalebnějších měst na chorvatském pobřeží a disponuje dokonce dvěma přístavy. Bohatá historie se odráží v romantické architektuře celého města, které si zachovalo svůj starobylý středomořský ráz. Následně zavítáme do LIMSKÉHO ZÁLIVU (zvaný též Limský fjord), nejznámějšího zálivu v celém Chorvatsku. Tato přírodní rezervace patří mezi nejkrásnější na celé Istrii, takže rozhodně stojí za návštěvu. Poté navštívíme městečko VRSAR - krásná promenáda a fascinující staré město Vrsaru jsou nezaměnitelnými poznávacími znameními tohoto přímořského města. Zatímco staré město na kopci je tiché, skoro jakoby opuštěné, na pobřeží to opravdu žije. Po prohlídce se vrátíme zpět na ubytování a zbytek dne strávíme u moře.

4. den
Den strávíme relaxací u moře. Ve večerních hodinách odjedeme do ČR.

5. den
Příjezd do Brna v ranních hodinách.

Fotogalerie