Tourist settlement Uvala Scott **

Dejte vědět svým přátelům:

od 2 430 Kč

Popis



Ubytování:

Tipy - - cenově výhodné ubytování - vhodné pro skupiny

Obecný popis - komplex je tvořen hlavní budovou a 11 pavilony obklopující centrální náměstíčko. Celkem komplex Uvala Scott nabízí 253 dvoulůžkových pokojů (118 Superior a 135 Standart) a 17 apartmánů.

Poloha - turistické ubytování Uvala Scott se nachází v zátoce Dubno blízko Kraljevice, 20 km od Rijeky. Jednotlivé pavilony jsou vybudované ve stylu mediteránské vesnice.

Vybavení - v hlavní budově se nachází kavárna s terasou, restaurace, směnárna a obchod, Wi-Fi (síla signálu kolísá dle množství připojených uživatelů) a další.

Ubytování - 2+1 Standart - 2lůžkový pokoj Standart s možností přistýlky, sprcha, WC. 2+1 Superior - klimatizovaný 2lůžkový pokoj Superior s možností přistýlky, sprcha, WC, SAT TV a lednička. 2+0 Standart - 2lůžkový pokoj Standart, sprcha, WC. 2+0 Superior - klimatizovaný 2lůžkový pokoj Superior, sprcha, WC, SAT TV a lednička. Apartmán 2+2 - 2lůžkové apartmány s možností až 2 přistýlek pro děti do 12 let - ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou (pro 2 děti do 12 let), vybavený kuchyňský kout, sprcha, WC.

Stravování - snídaně nebo polopenze formou bufetu podávaná v centrální restauraci. Nápoj k večeři v ceně. Apartmány mají možnost vlastního stravování.

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení - domácí zvíře: na zpětné potvrzení, za poplatek cca 10 EUR/den - parkování: v areálu, zdarma

Sport a zábava - stolní tenis, kánoe, šlapací lodičky, možnost zakoupení velkého množství výletu na recepci (např. lodí na hotel Krk), minigolf a další.

Pláž - betonová plata s přímým vstupem do moře. Kolmo k hlavní pláži se nachází uměle navezená písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici za poplatek (v omezeném množství). Vzdálenost od pláže cca 50-100 metrů.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa zahrnuta v ceně.

Mapa

Fotogalerie