Remisens Hotel Albatros ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 269 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Ideální místo pro odpočinek

Výhody nabídky 2 - Vhodné pro rodiny

Výhody nabídky 3 - Skvělé služby a vybavení

Středisko - Dubrovník - CavtatPraha: 1 250 km, Brno: 1 105 km, Bratislava: 1 045 km

Poloha - Hotel se nachází v půvabném letovisku Cavtat v borovém háji, v blízkosti hranic s Bosnou a Hercegovinou a přibližně 18 km od města Dubrovník.

Pláž - Oblázková pláž se nachází přibližně 50 m od hotelu.

Vybavení - Recepce, bar, restaurace, parkoviště, 2 výtahy, klimatizace, dětská herna a hřiště, bazény, Wi-Fi připojení.

Ubytování - Moderní dvolůžkové pokoje mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC) a dále jsou vybaveny klimatizací, minibarem (za poplatek), TV/Sat., telefonem, trezorem, Wi-Fi a balkonem.   

Strava - All inclusivePlná penze formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), další odpolední svačiny v časech určených hotelem, konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00 - 24:00)

Sport a zábava - Hostům jsou k dispozici hotelové bazény (venkovní i krytý). V hotelu nebo jeho okolí je také bohatá nabídka různých sportů. Stolní tenis, tenis, kulečník (za poplatek), plážový volejbal, basketbal, fotbal, vodní sporty.V letovisku Cavtat se nachází několik historických památek jako je kostel sv. Mikuláše nebo františkánský klášter. Zmínit lze také místní promenádu na které se nachází mnoho restaurací a kaváren.

Informace - Parkování je k dispozici zdarma v areálu hotelu.Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 27 EUR/den.Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Hromadný transfer z letiště 36 EUR/os/zpáteční.

Mapa

Fotogalerie