Park Plaza Verudela ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 379 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Výborná poloha nedaleko centra

Výhody nabídky 2 - Ideální letovisko pro rodiny s dětmi

Výhody nabídky 3 - Tři venkovní bazény a tobogán

Výhody nabídky 4 - 16 tenisových kurtů

Výhody nabídky 5 -  

Středisko - PulaPraha: 910 km, Brno: 715 km, Bratislava: 650 km

Poloha - Apartmánový komplex se nachází na východní straně poloostrova Punta Verudela a nabízí moderní a dobře vybavené ubytování. Od historického centra města Pula je vzdálený pouze cca 4 km.

Pláž - Kamenitá a oblázková pláž se nachází cca 100 - 200 m od apartmánů. Přístup na pláž je po schodech.

Vybavení - Restaurace, snack bary, kavárna, plážová restaurace, pizzerie, market, směnárna, terasa, Wi-Fi, půjčovna aut.

Ubytování - Studio pro 2 osoby: klimatizace, Wi-Fi zdarma, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, prostorná lednice včetně mrazáku, varná plotýnka a kávovar, koupelna se sprchou a fénem, LCD TV s plochou obrazovkou, telefon, trezor, balkon. Čisté povlečení (každé 3 dny) a ručníky (každý den) v ceně.Apartmán pro 4 osoby:1 dvoulůžkový pokoj a obývací pokoj s rozkládací pohovkou, klimatizace, Wi-Fi zdarma, kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, prostorná lednice včetně mrazáku, varná plotýnka, kávovar, pračka, koupelna se sprchou a fénem, ​​LCD TV s plochou obrazovkou, telefon, trezor, balkon. Čisté povlečení (každé 3 dny) a ručníky (každý den) v ceně.

Strava - Bez stravy

Sport a zábava - 3 venkovní bazény s mořskou vodou, tobogán, dětský bazén, tenis, stolní tenis, golfové hřiště s umělou trávou, minigolf, aerobic, potápěčské centrum, možnost vodních sportů.Ve městě Pula je možné vidět Římský amfiteátr, Římské fórum či Augustův chrám a mnoho dalších historických památek.

Informace - Parkování k dispozici zdarma.Domácí zvířata jsou povolena na vyžádání za poplatek 12 EUR/den.Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Mapa

Fotogalerie