Hotel Sipar Plava Laguna (ex. sol Sipar) ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 702 Kč

Popis


Poloha:

Umag Na úzkém výběžku západního pobřeží Istrie leží městečko Umag, v jehož domech se uchovaly četné stopy gotických, románských a barokních stavebních prvků. Jižní strana výběžku tvoří mělkou zátoku, na jejíž zalesněné straně je turistická část s hotely, kempy, apartmány, restauracemi, zábavními a sportovními centry. Širší rekreační oblast tvoří Umažská riviéra začínající na severu od ústí řeky Dragonje a zahrnující několikakilometrovou oblast přilehlých zátok. Patří sem moderní turistické středisko Punta, které navazuje bezprostředně na městečko Umag, dále blízká střediska Stella Maris a Katoro. Poněkud vzdálenější jsou střediska Savudrija a Kanegra, odkud je vidět slovinské a italské pobřeží a někdy i zasněžené vrcholky Alp. Ta to severozápadní část Istrie je zároveň pro naše turisty nejlépe dosažitelná.


Ubytování:

Tipy - - nově renovováno na 4* hotel - přímo u moře - bazén v ceně - slevy pro děti

Obecný popis - hotel Sipar Plava Laguna (ex. Sol Sipar) nabízí pěkné 4* ubytování ideální nejen pro páry, ale i rodiny s dětmi.

Poloha - ubytování se nachází cca 1 km od centra Umagu, v rekreační zóně Punta.

Vybavení - recepce, restaurace, aperitiv bar, sejf, terasu, internetový koutek, kongresový sál, parkoviště, kadeřnický salón, koktejl bar, terasa, dětská herna, dětské hřiště, úschovna zavazadel, směnárna, klimatizace, WiFi ve všech prostorách (bez garance rychlosti připojení), výtah a další

Ubytování - S3BP - 2+1 B Superior, cca 22 m2 - 2lůžkový pokoj Superior s možností přistýlky, balkon. C2P - 2+0 Classic, cca 19 m2 - 2lůžkový pokoj Classic, orientace do parku. F4BM - 2+2 BM Family , cca 27 m2 - 2lůžkový pokoj Family s možností až 2 přistýlek, balkon, orientace na mořskou stranu. F4BP - 2+2 B Family, cca 27 m2 - 2lůžkový pokoj Family s možností až 2 přistýlek, balkon. P3BM - 2+1 BM Premium, cca 27m2 - 2lůžkový pokoj Premium s možností přistýlky, balkon, orientace na mořskou stranu. Všechny pokoje renovované se sprchou, WC, SAT TV, telefonem, WiFi (bez garance rychlosti připojení), sejf, klimatizace.

Stravování - polopenze nebo snídaně formou bufetu.

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení, zdarma - domácí zvíře: není povoleno - parkování: v blízkosti hotelu, za poplatek 1,2 EUR/auto/den

Sport a zábava - vnitřní sladkovodní bazén (uzavřen v letní sezóně), venkovní bazén s mořskou vodou, dětský venkovní bazén, hřiště pro míčové hry, tenisové kurty, animační programy pro děti i dospělé (v hlavní sezóně) a další.

Pláž - betonová plata, kamenitá, oblázková pláž. Vzdálenost od pláže cca 50 m.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa zahrnuta v ceně.

Mapa

Fotogalerie