Hotel Mlini ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 13 385 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Výborná poloha u pláže.

Výhody nabídky 2 - Úchvatné výhledy na moře a do okolí.

Výhody nabídky 3 - Moderně vybavený hotel.

Výhody nabídky 4 - Pouze 10 km od Dubrovníku.

Středisko - Mlini

Poloha - Hotel se nachází ve středu města Mlini a pouze několik málo metrů od pláže a promenády.Turisticky oblíbené město Dubrovník je vzdáleno pouze 10 km.

Pláž - Písečno - oblázková pláž přibližně 50 m od hotelu.Lehátká a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení - Recepce, restaurace, bar, parkování, wi-fiVenkovní a dětský bazén v hotelu Astera - lehátka a slunečníky zdarmaPosilovna v hotelu Astarea pro hotelové hosty - zdarma

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s balkónem (s možností přistýlky) jsou vybavené klimatizací, ledničkou, fénem na vlasy, trezorem, TV/SAT, telefonem a připojením wi-fi.

Strava - Snídaně formou bufetu Možnost dokoupení polpenze (snídaně, večeře)Restaurace Agava - snídaně a večeře, bohatá nabídka místních pokrmů Agava bar - moderní bar s bohatou nabídkou místních vín

Sport a zábava - Vodní sporty na pláži, stolní tenis, kulečník (za poplatek)Posilovna pro hotelové hosty v hotelu Astarea - zdarma.Wellness centrum v hotelu Astarea (za poplatek)V sezóně hraje živá hudba v restauraci či na barech.

Informace - Parkování zdarma - v blízkosti hotelu Astarea.Domácí zvířata do 18 kg na vyžádání - 10 EUR/den.Dětská postýlka pro děti do 3 let na vyžádání zdarma.

Mapa

Fotogalerie