Hotel Falkensteiner Donat ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 264 Kč

Popis


Poloha:

Zadar a okolí Jedná se o pás pobřeží v blízkosti starobylého města Zadaru. Pobřeží se vyznačuje přírodními plážemi skalnatého a oblázkového typu, které jsou zasazeny do prostředí zelených lesíků a travnatých ploch na okrajích pláží. Výhodou celé oblasti je snadná dostupnost z našeho území. Přitom oblast patří klimaticky již k Dalmácii, tj. garance slunečného počasí a teplejší vody v moři. Další výhodou oblasti je rychlý a snadný přístup do tří národních parků v okolí, tj. velehorský národní park Paklenica zaměřený na vysokohorskou turistiku, národní park Krka se slavnými vodopády a konečně třetí národní park Kornati, který je tvořen archipelagem stovek ostrůvků. Ideální oblast též pro jachting, rybolov, windsurfing. Přes přístav Zadar je přístup na blízké ostrovy Ugljan, Silba, Premuda, Olib a Lošinj. Středisko Zaton je malá vesnička ležící 16 km severně od Zadaru. Rozsáhlý komplex apartmánů tvoří uzavřený areál s komplexní soběstačnou infrastrukturou a leží bezprostředně vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Petrčane je malá vesnička ležící 12 km severně od Zadaru. Hotelový areál Pinija pokrývá zalesněný poloostrov vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Borik je rozsáhlý komplex hotelů většinou nově renovovaných včetně luxusního prázdninového klubu s nejmodernějším relaxačním centrem, bazény, tobogány a upravenými plážemi. Leží na břehu moře na pozemku s přírodní parkovou úpravou severně od centra starobylého města Zadaru. Středisko Punta Skalase nachází asi 12 km severně od Zadaru. Na tomto výborně situovaném poloostrově obklopeném průzračným mořem byl vybudován v současné době nejmodernější komplex hotelů a apartmánů s vodním světem pro děti a kvalitním zázemím služeb zejména pro rodiny s dětmi. Středisko Starigradse nachází asi 50 km severovýchodně od Zadaru přímo pod svahy pohoří Velebit u vstupu do národního parku Paklenica proslulého svými kaňony a jeskyněmi. Moře zde tvoří hluboký vnitrozemský záliv připomínající norský fjord a nabízí koupání v klidné vyhřáté vodě. Ideální místo pro milovníky kombinace pobytu u moře s horskou turistikou.


Ubytování:

Tipy - - dítě do 6 let zdarma - all inclusive - Acquapura Thalasso Spa Center Borik: svět vody a dobrodružství o rozloze 2 500 m2

Obecný popis - Falkensteiner hotel Donat nabízí komfortní ubytování za příjemnou cenu. Ubytování jen pár metrů od křišťálově modrého moře a nádherné pláže.

Poloha - ubytování leží v sousedství vyhlášeného hotelu Falkensteiner Hotel Funimation Borik, který představuje ideální místo pro rodinnou dovolenou a nabízí plno animačních programů. Příjemný hotel skládající se ze 3 budov, leží v borovém háji přímo u moře v komplexu Borik. Vzdálenost ubytování do centra městečka Zadar je přibližně 3,5 km.

Vybavení - recepce, restaurace, bar, kongresový sál, směnárna, venkovní bazén, bankomat, směnárna, klimatizace, výtah, herna pro děti a další.

Ubytování - 1+0 Economy - cca 13 m2 - 1lůžkový pokoj Economy. 2+0 Economy - cca 18-22 m2 - 2lůžkový pokoj Economy. 2+1 Comfort - cca 18-22 m2 - 2lůžkový pokoj Comfort s možností přistýlky. 4+0 Family room BM - cca 30-45 m2 - rodinný pokoj až pro 4 osoby, 2x 2lůžková ložnice, balkon a orientace na mořskou stranu. Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, telefonem, klimatizací, SAT TV, Wi-Fi (bez garance rychlosti připojení). Většina pokojů s balkonem.

Stravování - stravování formou all inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu včetně nápojů z nápojových automatů (pivo, víno, nealko nápoje, káva a čaj) nebo v all inclusive baru od 10:00 do 22:00 hod (pivo, víno, voda, káva, čaj, nealko nápoje a místní alkoholické nápoje). Snídaně: 07:30 – 10:00 Oběd: 12:30 – 14:00 Večeře: 18:30 – 20:30

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení - domácí zvíře: není povoleno - parkování: v blízkosti objektu v omezeném množství, zdarma

Sport a zábava - Za příplatek: Acquapura Thalasso Spa Center Borik: svět vody a dobrodružství o rozloze 2 500 m2 (jedno z největších v celém Chorvatsku) s vyhřívaným vnitřním a venkovním bazénem, plavecký bazén, tobogán, venkovní vířivky, kardio fitness, posilovna, finská sauna, aroma parní lázeň, různé místnosti pro procedury, solárium, relaxační místnost, parní lázeň, Kneippova terapie, kryoterapie, vodní postele, jacuzzi (masáže, pedikúra, manikúra a jiné procedury za poplatek). Zařízení je rozděleno na velkou wellness část (cca 1000 m2), saunový svět (450m2), krytý bazén s relaxační místností (550 m2), fitness centrum (140 m2) a posilovna (120 m2). Dále v areálu: hřiště na plážový volejbal, venkovní badminton, tenisové kurty, možnost zapůjčení kol, sportovní a animační programy v hlavní sezóně, dětská herna a dětské hřiště, miniklub. Večery s živou hudbou, karaoke.

Pláž - oblázková a částečně písčitá pláž s travnatými plochami ke slunění. Lehátka a slunečníky za poplatek. Vzdálenost ubytování od pláže je cca 50-100 m.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa se hradí při příjezdu na recepci (dospělý cca 1,4 EUR/os./den, dítě do 12 let zdarma, dítě od 12 do 18 let 50%).

Mapa

Fotogalerie