Hotel Donat ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 9 749 Kč

Popis


Poloha:

Zadar a okolíJedná se o pás pobřeží v blízkosti starobylého města Zadaru. Pobřeží se vyznačuje přírodními plážemi skalnatého a oblázkového typu, které jsou zasazeny do prostředí zelených lesíků a travnatých ploch na okrajích pláží. Výhodou celé oblasti je snadná dostupnost z našeho území. Přitom oblast patří klimaticky již k Dalmácii, tj. garance slunečného počasí a teplejší vody v moři. Další výhodou oblasti je rychlý a snadný přístup do tří národních parků v okolí, tj. velehorský národní park Paklenica zaměřený na vysokohorskou turistiku, národní park Krka se slavnými vodopády a konečně třetí národní park Kornati, který je tvořen archipelagem stovek ostrůvků. Ideální oblast též pro jachting, rybolov, windsurfing. Přes přístav Zadar je přístup na blízké ostrovy Ugljan, Silba, Premuda, Olib a Lošinj.Středisko Borik je rozsáhlý komplex hotelů většinou nově renovovaných včetně luxusního prázdninového klubu s nejmodernějším relaxačním centrem, bazény, tobogány a upravenými plážemi. Leží na břehu moře na pozemku s přírodní parkovou úpravou severně od centra starobylého města Zadaru.Středisko Punta Skala se nachází asi 12 km severně od Zadaru. Na tomto výborně situovaném poloostrově obklopeném průzračným mořem byl vybudován v současné době nejmodernější komplex hotelů a apartmánů s vodním světem pro děti a kvalitním zázemím služeb zejména pro rodiny s dětmi.Středisko Starigrad se nachází asi 50 km severovýchodně od Zadaru přímo pod svahy pohoří Velebit u vstupu do národního parku Paklenica proslulého svými kaňony a jeskyněmi. Moře zde tvoří hluboký vnitrozemský záliv připomínající norský fjord a nabízí koupání v klidné vyhřáté vodě. Ideální místo pro milovníky kombinace pobytu u moře s horskou turistikou.


Ubytování:

Poloha - Příjemný hotelový komplex dvou samostatných budov je situovaný v borovém háji ve středisku Borik, cca 3,5 km od Zadaru.

Vybavení - Recepce, směnárna, restaurace, aperitiv bar, terasa s bazénem, lehátka u bazénu zdarma; za poplatek krytý bazén hotelu Club Funimation, WiFi.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní příslušenství (koupelna, WC), klimatizaci, SAT/TV s radiopříjmem, telefon, některé mají balkon; za poplatek WiFi. Za příplatek stejně vybavené rodinné pokoje s oddělenou ložnicí, obývacím pokojem s rozkládacím gaučem a malou kuchyňkou s chladničkou.

Sport a zábava - Míčové hry, badminton, aerobic, stolní tenis, animační programy a soutěže pro děti; za poplatek vodní sporty na pláži, potápění, půjčovna člunů, Spa centrum v hotelu Club Funimation – sauna, krytý bazén, masáže, pedikúra, manikúra.

Pláž - Upravená oblázkovo-písčitá pláž se nachází cca 150 metrů od hotelu.

Tipy pro správnou volbu - - all inclusive za příznivou cenu- za poplatek přístup do kvalitního wellness centra- výhodná dětská cena v rodinném pokoji

Mapa

Fotogalerie