Hotel Croatia *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 189 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Úžasná poloha

Výhody nabídky 2 - Fantastické výhledy do okolí 

Výhody nabídky 3 - Skvělé vybavení a služby

Středisko - Dubrovnik - CavtatPraha: 1 250 km, Brno: 1 105 km, Bratislava: 1 045 km

Poloha - Hotel se nachází v půvabném letovisku Cavtat v nádherné zátoce, v blízkosti hranic s Bosnou a Hercegovinou a přibližně 18 km od města Dubrovník.

Pláž - Oblázková pláž se nachází přibližně 100 m od hotelu.

Vybavení - Recepce, bar, restaurace, parkoviště, výtah, klimatizace, bazény, fitness, wellness, terasa, Wi-Fi připojení.

Ubytování - Moderní dvolůžkové pokoje Classic mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC) a dále jsou vybaveny klimatizací, minibarem,TV/Sat., telefonem, trezorem, Wi-Fi a balkonemZa příplatek k dispozici:Pokoj superior s balkonem a výhledem na mořePokoj deluxe s balkonem a výhledem na moře

Strava - Snídaně nebo polopenze formou bufetu.

Sport a zábava - Hosté mohou využívat bohaté hotelové wellness (sauna, masáže) a venkovní nebo krytý bazén s mořskou vodou. Masáže a další procedury jsou za poplatek. V sezóně je pro děti k dispozici dětský klub. V letovisku Cavtat se nachází několik historických památek jako je kostel sv. Mikuláše nebo františkánský klášter. Zmínit lze také místní promenádu na které se nachází mnoho restaurací a kaváren. V okolí je také bohatá nabídka různých sportů (plážový volejbal, stolní tenis, vodní sporty na pláži).

Informace - Parkování je k dispozici zdarma.Domácí zvířata nejsou povolenaDětská postýlka na vyžádání zdarma. Hromadný transfer z letiště 36 EUR/os/zpáteční.

Mapa

Fotogalerie