Hotel Aurora Podgora ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 461 Kč

Popis



Ubytování:

Tipy - - hotel v první řadě od moře - venkovní bazén se sladkou vodou - oblíbené letovisko Podgora

Obecný popis - hotel Aurora se nachází v malém městečku Podgora. Přímo před hotelem se rozkládá písečná pláž. Letovisko má vynikající nabídku služeb pro turisty. Podgora je vhodná především pro osoby vyhledávající rušný noční život.

Poloha - hotel se nachází v městečku Podgora, které je vzdáleno cca 9 km od Makarské. Nabízí dlouhé oblázkové pláže lemované borovicemi. V okruhu 500 m najdete plážové bary, hřiště na plážový volejbal a půjčovny vodních skútrů. Jen 200 m odtud jsou také tenisové kurty. V centru Podgory můžete nakoupit potraviny, suvenýry a vede tudy také pobřežní promenáda.

Vybavení - restaurace, bar, zahrada a sluneční terasa, parkoviště, WiFi (bez garance rychlosti připojení), konferenční místnost. V blízkosti market, restaurace, bary a další.

Ubytování - 2+0 B - 20 m2 - 2lůžkový pokoj s balkonem, orientace na pohoří Biokovo. 2+1 BM - 23 m2 - 2lůžkový pokoj s balkonem a orientací na mořskou stranu. 1+0 - 15 m2 - 1lůžkový pokoj. Pokoje jsou vybaveny: sprcha, WC, SAT TV, telefon, klimatizace, WiFi (bez garance rychlosti připojení).

Stravování - snídaně nebo polopenze formou bufetu.

Doplňující informace - - dětská postýlka: na zpětné potvrzení, za poplatek 8 EUR/den, platba na místě - domácí zvíře: není povoleno - parkování: centrální parkoviště za poplatek 12 EUR/den, případně před hotelem za 20 EUR/den, parkovací místa v omezeném množství

Sport a zábava - podél pláží se nachází promenáda, kde najdete různé kavárny, restaurace a bary a některé dokonce s živou hudbou. Během celého léta se zde koná Podgorské kulturní léto, jehož součástí jsou různá divadelní představení, koncerty a vystoupení folklorních souborů. V Podgoře je hřiště pro plážový volejbal, půjčovna šlapadel a vodních skútrů (za poplatek). V letovisku různé druhy rekreačních sportů jako tenis, plavba na loďce, potápění, horolezectví, cyklistika (za poplatek).

Pláž - oblázkovo-písečná pláž se nachází přímo před hotelem. Přes silnici je to cca 50 m. Na pláži se nachází plážový bar a k dispozici jsou půjčovny vodních skútrů či loděk.

Povinné poplatky na místě - pobytová taxa cca 1,5 EUR/os./den (v měsících červen, červenec, srpen a září). Ostatní měsíce 1,1 EUR/os./den.

Fotogalerie