Delfin Zadar ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 9 959 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - oblíbená lokalita

Výhody nabídky 2 - kvalitní vybavení a služby

Výhody nabídky 3 - nedaleko pláže

Středisko - Zadar

Poloha - Hotel se nachází v klidné části oblíbeného chorvatského letoviska Zadar, přibližně 4 km od centra. Od zadarského letiště je vzdálen přibližně 30 min.

Pláž - Betonová pláž se nachází pouze několik málo metrů od hotelů.

Vybavení - Recepce, bar, restraurace, fitness, wellness, dětská herna, sluneční terasa, parkoviště, Wi-Fi

Ubytování - Hotelové pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením (koupelna, WC), klimatizací, TV/Sat., minibarem, trezorem, balkonem a Wi-Fi připojením.

Strava - Polopenze.Za příplatek možnost plné penze.

Sport a zábava - Pro hotelové hosty je k dispozici menší fitness a hotelové wellness (sauna, vířivka, odpočinková místnost).

Cena zahrnuje - * Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * Transfery v destinaci * Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu * 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu * Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.

Informace - Domácí zvířata nejsou povolena.Dětská postýlka je k dispozici za poplatek 10 EUR/dítě/noc. Cena nezahrnuje místní turistickou taxu (platba v hotovosti na recepci ubytovacího zařízení po příjezdu). Výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení. Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.

Mapa

Fotogalerie