Bluesun hotel Jadran *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 6 379 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Moderně vybavený hotel

Výhody nabídky 2 - Skvělé výhledy na moře 

Výhody nabídky 3 - Přímo u pláže

Středisko - TučepiPraha: 1 090 km, Brno: 940 km, Bratislava: 840 km

Poloha - Hotel Jadran se nachází na okraji letoviska Tučepi 1 km od jeho centra a necelé 4 km od centra města Makarska.

Pláž - Písečno oblázková pláž se nachází v přilehlé blízkosti hotelu (cca 20 m). Na pláži se také nacházejí sprchy a plážový bar. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Recepce, bar, restaurace, parkoviště, klimatizace, bazény, fitness, wellness, Wi-Fi připojení.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje standard mají vlastní příslušenství (koupelna, WC) a dále jsou vybaveny klimatizací, minibarem, setem na přípravu kávy nebo čaje, TV/Sat., telefonem, trezorem, Wi-Fi a balkonem.Za příplatek k dispozici:Pokoje standard s balkonem na mořskou stranuPokoje superior s balkonem na mořskou stranu

Strava - Snídaně nebo polopenze foromou bufetu

Sport a zábava - Pro hosty je k dispozici venkovní bazén, wellness (sauna, masáže), fitness nebo také stolní tenis. Masáže jsou za poplatek.V okolí se také nachází bohatá nabídka sportovních aktivit (tenis, vodní sporty, plážový volejbal)Nedaleko se nachází jedno z nejznámějších letovisek v Dalmácii - město Makarska. Toto město nabízí velké množství zajímavostí, například kostel sv. Marka nebo Františkánský kostel.

Informace - Parkování je k dispozici za poplatek 8 EUR/den.Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 25 EUR/den.Dětská postýlka je k dispozici za poplatek 10 EUR/den.Hromadný transfer z letiště 51 EUR/os/zpáteční.

Mapa

Fotogalerie