Arba Resort Valamar Collection at Capo Fronte ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 169 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Skvělé služby a vybavení

Výhody nabídky 2 - Klidná i aktivní dovolená

Výhody nabídky 3 - Výborná poloha

Středisko - Suha Punta - ostrov RabPraha: 845 km, Brno: 700 km, Bratislava: 600 km

Poloha - Hotel se nachází uprostřed poloostrova Kalifront, který je součástí ostrova Rab. Nedaleko hotelu se nachází oblíbené pláže, krásná příroda nebo bohatá nabídka nejen sportovních aktivit.

Pláž - Písečná hotelová pláž se nachází přímo pod letoviskem. Lehátka a slunečníky jsou pro hotelové hosty zdarma.

Vybavení - Recepce, bar, restaurace, parkoviště, klimatizace, dětské herny, bazény, fitness, wellness, Wi-Fi připojení.

Ubytování - Moderní dvolůžkové pokoje mají vlastní příslušenství (koupelna, WC) a dále jsou vybaveny klimatizací, minibarem, TV/Sat., telefonem, trezorem, Wi-Fi a balkonem.

Nabídka programů - Program StayFit - sportovní aktivity každý denProgram Music/Fun - denní a večerní zábavní programy

Strava - All inclusive Snídaně (06:00-11:00), oběd (12:00-14:00), večeře (18:30-21:00) formou bufetu. Součástí jsou také různá občerstvení na hotelových barech a konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů. *během jídla nealkoholické nápoje z automatu v ceně; víno a pivo navíc v ceně oběda a večeře

Sport a zábava - Pro hotelové hosty jsou k dispozici venkovní i kryté bazény, wellness a fitness centrum. Dále jsou k dispozici sportovní programy a zábavní programy pro všechny věkové kategorie. V hotelu se také nachází dětské herny.Pro krásný výlet se nabízí navštívít město Rab, pro které jsou typické zvonice místních kostelů. Za zmínku určitě stojí kostel sv. Kříže, ale také i jedna z nejznámějších místních ulic Srednja.

Informace - Parkování je k dispozici za poplatek 5 EUR/den.Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 38 EUR/den.Dětská postýlka na vyžádání zdarma

Mapa

Fotogalerie