Aminess Port9 Resort ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 4 189 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Blízko oblázkové pláže.

Výhody nabídky 2 - Pokoje s klimatizací.

Výhody nabídky 3 - Skvělé služby a vybavení.

Středisko - KorčulaPraha: 1 210 km, Brno: 1 060 km, Bratislava: 950 km

Poloha - Hotel se nachází v malebném zálivu cca 2 km od historického centra města Korčula.

Pláž - Přibližně 150 m od hotelu se nachází oblázková pláž, kamenitá pláž a betonová plata.

Vybavení - Taverna, beach bar, snack bar, lobby bar, 2 bufetové restaurace, à la carte restaurace, WiFi zdarma, terasa, směnárna, bankomat. Půjčovna kol.    

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje comfort mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC) a dále jsou vybavené klimatizaci, TV/Sat., trezorem a balkonem.Za příplatek k dispozici:Pokoj superior s balkonem

Strava - PolopenzeSnídaně a večeře formou bufetu.Restaurace Matrikula a MadirÁ la carte restaurace Ala LongaKonoba tavernaPool bar, Beach bar, Snack bar

Sport a zábava - Venkovní bazén se sladkou vodou, 2 x bazén se slanou vodou, fitness, tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, dětská horozelecká stěna, mini botanická zahrada. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství), na pláže za poplatek cca 6 EUR/ks. V okolí jsou cyklostezky.Město Korčula nabízí také množství historických památek, například městské opevnění. dominikánský klášter nebo katedrálu sv. Marka.

Informace - Pobytová taxa cca 1,5 EUR os./den - platí se na místě.Parkování za poplatek 3 EUR/den - platí se na místě.Domácí zvířata za příplatek 20 EUR/pes/noc * Domácí mazlíčci mohou na restaurační terasu a pláž * Balíček obsahuje misku na vodu, pamlsek na uvítanou, vodítko, hračku.Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Mapa

Fotogalerie