Aminess Port9 Residence ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 3 359 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Oblíbený resort

Výhody nabídky 2 - Moderní vybavení

Výhody nabídky 3 - Klidná poloha

Středisko - KorčulaPraha: 1 210 km, Brno: 1 060 km, Bratislava: 950 km

Poloha - Apartmány se nacházejí v klidné části oblíbeného resortu.

Pláž - V resortu se nachází oblázková pláž, kamenitá pláž a betonová plata. Lehátka a slunečníky za poplatek.

Vybavení - Recepce, taverna, beach bar, snack bar, lobby bar, 2 bufetové restaurace, à la carte restaurace, Wi-Fi zdarma, terasa, směnárna, bankomat, půjčovna kol.

Ubytování - Apartmány standard: jsou vybaveny vlastním soc.zařízením (koupelna, WC) dvěma samostatnými lůžky, rozkládací pohovkou, dětskou postýlkou (zdarma), vybaveným kuchyňským koutem (rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, varná deska), balkónem nebo terasou.Dále jsou vybaveny individuálně regulovatelnou klimatizací (od června do září) a TV/Sat.Za příplatek k dispozici:Apartmány standard s 1 ložnicí: jsou vybaveny vlastním soc.zařízením (koupelna, WC), ložnicí, pohovkou, dětskou postýlkou (zdarma), vybaveným kuchyňským koutem (rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, varná deska), balkónem nebo terasou.Dále jsou vybaveny individuálně regulovatelnou klimatizací (od června do září) a TV/Sat.

Strava - Bez stravováníV resortu se však nachází mnoho baru a restaurací:Restaurace Matrikula a Madir Á la carte restaurace Ala Longa Konoba taverna Pool bar, Beach bar, Snack bar

Sport a zábava - Venkovní bazén se sladkou vodou, 2 x bazén se slanou vodou, fitness, tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, dětská horozelecká stěna, mini botanická zahrada. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství), na pláže za poplatek cca 6 EUR/ks. V okolí jsou také cyklostezky.Město Korčula nabízí také množství historických památek, například městské opevnění. dominikánský klášter nebo katedrálu sv. Marka.  

Informace - Pobytová taxa cca 1,5 EUR os./den - platí se na místě.Parkování za poplatek 3 EUR/den - platí se na místě.Domácí zvířata za příplatek 20 EUR/pes/noc * Balíček obsahuje misku na vodu, pamlsek na uvítanou, vodítko, hračku.Dětská postýlka na vyžádání zdarma

Mapa

Fotogalerie