Hotel Skanzen ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 2 380 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Výhodná poloha pro turistiku (Buchlov, Buchlovice, Velehrad)

Výhody nabídky 2 - Součást turistického komplexu Skanzen Modrá

Výhody nabídky 3 - Archeoskanzen, Živá voda, Centrum Slováckových tradic

Výhody nabídky 4 - Přírodní biotop v areálu Živé vody

Středisko - Modrá - Velehrad

Poloha - Hotel je součástí turistického komplexu Skanzenu Modrá, který se skládá z Archeoskanzenu Modrá, expozice sladkovodních ryb Živá voda a Centra Slováckých tradic spolu s hotelem Skanzen. Má výhodnou polohu pro turistiku a za poznáním krás Slovácka -  Velehrad-národní kulturní památka, hrad Buchlov, zámek v Buchlovicích, památník Velké Moravy ve Starém Městě, rozhledna Brdo aj. Centrum slováckých tradic nabízí možnost prohlídky unikátní pálenice, expozice Moravského zemského muzea, sušárny ovoce, výstavu vín Slovácké vinařské podoblasti s možností degustace z vinných automatů.

Vybavení - Restaurace s letní terasou, kavárna, vinotéka s možností degustace z vinných automatů, prodejna výrobků sušárny ovoce a produktů pálenice, expozice Moravského zemského muzea, dětské hřiště s pískovištěm a bludištěm, k odpočinku a relaxaci masáže (klasické, lymfatické, baňkování, lávové kameny, masáže zad, rituál pro unavené nohy aj), zapůjčení silničních koloběžek, místnost na uskladnění kol, non-stop recepce, zdarma dětská postýlka (na vyžádání).Nově expozice terarijních zvířat v Depandanci Skanzen.

Ubytování - Hotel - dvou až čtyřlůžkové pokoje s vl. příslušenstvím (sprcha nebo vana a WC), SAT/TV, WiFi, některé s možností přistýlky, v hotelu k dispozici i bezbariérový pokoj vč. bezbariérového přístupu do hotelu (pokoj na vyžádání)Depandance (cca 150 m) - dvou až čtyřlůžkové pokoje s vl. příslušenstvím (sprcha nebo vana, WC), WiFiHotelové pokoje i pokoje v dependance jsou nekuřácké.

Nabídka programů - VÍKEND S VÍNEM - 2nociBalíček obsahuje  - 1x welcome drink, minerální voda na pokoji (1 ks/pokoj), 2x ubytování, 2x vitální snídaně formou studeného i teplého švédského stolu, 1x večeře- dvouchodové menu, 1x večeře se sklenkou vína, 1x Novinka - degustace vína ve vinné stezce nebo pálenkové stezce, 1x komentovaná prohlídka Centra Slováckých tradic, 1x vstupenka do Živé vody, 1x vstup do velehradské baziliky nanebevzetí p. Marie a sv. Cyrila a Metoděje, půjčení silničních koloběžek, nordic walking holí, WiFi zdarma, dárek na rozloučenou(1 ks/pokoj), možný nákup vína ve Skanzen vinotéce za ceny vinařů ROMANTIKA NA SKANZENU - 2 nociBalíček obsahuje - 1x welcome drink, miska s ovocem a minerální vodou na pokoji, 2x ubytování, 2x vitální snídaně snídaně formou studeného i teplého švédského stolu, 1x večeře - dvouchodové menu, 1x romantická tříchodová večeře při svíčkách s lahví vína, 1x komentovaná prohlídka Centra Slováckých tradic, 1x káva ve Skanzen kavárničce, 1x relaxační masáž celého těla, 1x vstup do velehradské baziliky nanebevzetí P.Marie a sv. Cyrila a Metoděje, 1x vstupenka do Živé vody nebo Terária Modrá, WiFi zdarma, dárek na rozloučenou (1 ks/pokoj)

Strava - Snídaně formou bufetu, fakultativně doplatek na polopenzi nebo plnou penzi. Hotel nabízí jídla regionální a mezinárodní kuchyně.

Sport a zábava - Koupání - přírodní biotop v areálu Živé vody přímo za hotelem, koupaliště i aquapark v okolí

Informace - Parkování - v bezprostřední blízkosti hotelu na monitorovaném parkovištiPobyt se psem - žádné domácí zvíře na hotelu není povoleno

Mapa

Fotogalerie