4denní pohodový Silvestr v lázních Kostelec ***

Dejte vědět svým přátelům:

od 8 200 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Silvestrovský balíček s programem a procedurami 

Výhody nabídky 2 - Vhodné pro všechny věkové kategorie 

Výhody nabídky 3 - Dobré spojení se Zlínem 

Středisko - Kostelec u Zlína

Poloha - Hotel, lázně i golfový areál leží v předhůří Hostýnských a Vizovických vrchů

Vybavení - Hotel má 6 podlaží, restauraci, pizzerii, denní kavárnu, bar, taneční kavárnu, saunu, tělocvičnu, venkovní ohniště s posezením, sportovní areál - tenisový kurt s umělým povrchem, 10 minigolfových jamek, stolní tenis, ruské kuželky, volejbalové hřiště, 9-jamkové golfové hřiště s cvičnou loukou, vnitřní cvičná odpaliště a virtuální golfový simulátor, dětské houpačky a prolézačky. V hotelové recepci je možné si zapůjčit ke všem sportovištím nářadí (tenisové rakety, míče, kola, společenské hry aj. nebo zakoupit „sportovní kartu“ (cena karty zahrnuje bazén, saunu, stolní tenis, minigolf, ruské kuželky a pétanque, dítě se slevou 50%). V golfovém klubu je možné si zapůjčit golfové hole, míčky a objednat si lekci s trenérem golfu. Dětský koutek, Wi-Fi free připojení v celém hotelu, na pokojích i na přilehlém koupališti, 2 venkovní vyhřívané  whirlpooly, houpačky a průlezky pro děti.

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje s vanou a WC, TV, rádio, telefon, přistýlka, WiFi, na pokojích jsou ručníky a osušky, fén a župan lze zapůjčit v recepci.

Nabídka programů - Cena zahrnuje :3 x ubytování s polopenzí Program:29.12. večer s cimbálovou muzikou a řízenou degustací vín30.12. diskotéka pro všechny generace31.12. silvestrovský večer začne tradičním welcome drinkem. Slavnostní program se bude odehrávat ve dvou sálech. V hotelové jídelně vás od 20 hodin bude bavit živá kapela a v hotelové restauraci se můžete těšit na největší hity posledních desetiletí v podání legendárního zlínského DJ Anderse. V průběhu silvestrovské noci Vás budou bavit kromě hudby i nádherná taneční vystoupení. Krátce po půlnoci nebe samozřejmě rozzáří slavnostní ohňostroj, který završí večer plný zábavy.V průběhu večera se můžete těšit na bohatý teplý i studený raut a oblíbený sladký bar.1.1. tradiční novoroční polévka

Strava - Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře výběrem ze čtyř druhů jídel.Možnost bezlepkové stravy

Informace - Parkování - je možné přímo u hotelu bez poplatkuLázeňský poplatek není v ceně - platí se na místě

Mapa

Fotogalerie