3 denní silvestrovský pobyt na zámku Wichterle u Luhačovic ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 8 200 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - Silvestr na zámku s bohatým programem ve stylu 90.let 

Výhody nabídky 2 - Bohatá polopenze v ceně 

Výhody nabídky 3 - Dárek při příjezdu

Výhody nabídky 4 - Neomezená konzumace zámeckého ležáku Hugon během well procedury

Středisko - Slavičín

Poloha - Zámek Wichterle leží ve městě Slavičín, zhruba 32 km od Zlína a 12 km od Luhačovic

Vybavení - Hostům je k dispozici recepce, restaurace, kavárna s nádherným výhledem do zámecké zahrady, vinný salonek, pivní lázně, úžasné wellness, finská i parní sauna, prostory pro svatby, firemní akce a oslavy.

Ubytování - Hotel disponuje pokoji v historickém i moderním stylu. Můžete si vybrat z několika typů. Na pokojích naleznete LCD TV, Wi-Fi, minibar, kávu, čaj - pouze na zámeckých a mezonetových pokojích, výhled do zámeckého parku, župany a froté pantofle.

Strava - v ceně polopenze

Cena zahrnuje - Silvestrovský balíček zahrnuje: 2x ubytování ve stylových pokojích 2x bohatá bufetová snídaně1x tříchodová večeře v rámci menu polopenze1x Silvestrovský večer ve stylu 90.let od 18:00 - 2:00 - uvítací přípitek, bohatý raut během celého večera, drobné pohoštění na stoleSilvestrovským programem bude provázet DJFoto koutek - 90.létaO půlnoci ohňostroj a přípitek1x rozšířená pivní koupel (90min) pro 2 osoby - parní sauna, pivní koupel s možností masáže s bylinným polštářkem a následnou relaxací na lůžkuNeomezená konzumace zámeckého ležáku Hugon během pivní koupelePrivátní whirpool na 50 min. - sekt + ovoce Dáreček při příjezdu, ovoce na zámeckém pokojiŽupan a pantofleKáva a čaj na pokoji10% sleva na další wellness Wifi připojení Vlastní stylové dresscode na Silvestrovský večer výhodou

Informace - Parkování - Zdarma Pobytová taxa v ceně 

Mapa

Fotogalerie