Royal Palace Helena Park *****

Dejte vědět svým přátelům:

od 13 679 Kč

Popis

Obvyklá hlavní turistická sezóna v Bulharsku trvá od poloviny června do poloviny září.
Není vyžadováno. Čeští občané mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
Není vyžadováno. Čeští občané mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
Den první
Odlet z Polska. Sraz 2 hodiny před plánovaným odletem u stánku Rainbow na letišti. Aktuální letové řády si prosím ověřte na adrese: r.pl/rozklady.


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech apod.


Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
BULHARSKO Obecné informace

Měna
LV - bulharský lev. Možnost platby kreditními kartami a používat bankomaty. V turistických destinacích jsou místa, kde si můžete vyměnit dolary a eura.


Spropitné
Je přijatelné nechávat malé částky jako spropitné. Platí to zejména pro řidiče na místních výletech a číšníky v restauracích. Vítané je také u uklízečů hotelových pokojů.


Čas
+ 1 hodina vzhledem k našemu času.
 
Cena zahrnuje: charterový let, letištní poplatky, transfery letiště-hotel, 4,7,10,11 nebo 14 započatých hotelových nocí (u 11denních zájezdů - 10 započatých hotelových nocí; u 12-13denních zájezdů - 11 započatých hotelových nocí), ubytování dle popisu, péče polského delegáta, balíček pojištění TU Europa (NNW, KL, Asistence a zavazadla).

 

Cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu jinou než uvedenou v popisu stravy v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelů uvedeno jinak, a další osobní výdaje.


Ubytování:

Popis - Poloha Krásný komplex Helena Resort je považován za nejlepší hotelový objekt na Slunečném pobřeží (výběr z roku 2017 na portálu TripAdvisor). Hotely Helena Sands a Helena Park, které k němu patří, jsou postaveny v elegantním stylu navazujícím na bulharskou renesanci. Hotelový komplex je obklopen zahradou, která má více než 14 000 m². Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno cca 38 km od hotelu Royal Palace Helena Park. Pláž Veřejná písečná pláž se nachází cca 100 m od hotelu Royal Palace Helena Park. Plážové osušky, slunečníky a lehátka na pláži - zdarma Vybavení Recepce, hlavní restaurace s terasou, restaurace a'la carte s mořskými plody (v Royal Palace Helena Sands), restaurace Blue Lagoon, bary, mimo jiné: s občerstvením, v lobby, venkovní bazén (cca 380 m²), brouzdaliště (cca 30 m²), prosluněná terasa, mini klub pro děti, dětské hřiště, obchody, kadeřnictví. Slunečníky a lehátka u bazénu - zdarma. Pokoje Hotel Royal Palace Helena Park nabízí svým hostům více než 230 pokojů. Standardní dvoulůžkové pokoje jsou vybaveny centrálně řízenou klimatizací, telefonem, satelitním TV, TV s plochou obrazovkou, trezorem (za příplatek), mini barem (zdarma) a vlastní koupelnou (WC, sprcha/vana, vysoušeč vlasů). Pokoje mají balkony. Možnost přidání jedné přistýlky. Strava Ultra All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:00-19:30 nebo 20:00-21:30) - jsou podávány formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Pozdní snídaně (10:00-11:30), občerstvení (14:00-16:30), zmrzlina (12:00-16:30) ve snack baru. Káva, čaj, koláče v Saloon Baru (14:30-17:30). Alkoholické a nealkoholické nápoje jsou k dispozici v určených barech (10:00-24:00). Program Ultra All Inclusive nabízí možnost návštěvy tematické restaurace Blue Lagoon 3x týdně (nutná dřívější restaurace). Sport a zábava 6x týdně animační program pro děti i dospělé, několikrát týdně vystoupení živé hudby. Kromě toho zdarma: posilovna, (jednou za pobyt zdarma parní lázně nebo finská sauna), vířivka a krytý bazén, stolní tenis, volejbal, šipky, šachy. Za poplatek: 2 tenisové kurty, kulečník, vodní sporty, wellness centrum (masáže, salon krásy). Někteří se nachází v sesterském hotelu. Internet V lobby a na pokojích Wi-Fi připojení k internetu - zdarma. Místní kategorie ***** Webové stránky www.helenaresort.com Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie