Marina Grand Beach ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 11 870 Kč

Popis

Občané České republiky mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
Obvyklá hlavní turistická sezóna v Bulharsku trvá od poloviny června do poloviny září.
Občané České republiky mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
.

Den první
Odlet z Polska. Sraz2 hodiny před plánovaným odletem u stánku Rainbow na letišti. Aktuální letové řády si prosím ověřte na adrese: r.pl/ letové řády.


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech apod.


Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
BULHARSKO Obecné informace

Měna
LV - bulharský lev. Možnost platby kreditními kartami a používat bankomaty. V turistických destinacích jsou místa, kde si můžete vyměnit dolary a eura.


Spropitné
Je přijatelné nechávat malé částky jako spropitné. Platí to zejména pro řidiče na místních výletech a číšníky v restauracích. Vítané je také u uklízečů hotelových pokojů.


Čas
+ 1 hodina vzhledem k našemu času.
Cena zahrnuje: charterový let, letištní poplatky, transfery letiště-hotel-letiště, 4,7,10,11 nebo 14 započatých nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, péči polského delegáta, balíček pojištění TU Europa (NNW, KL, asistence a zavazadla).


Cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu jinou než uvedenou v popisu stravy v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelů uvedeno jinak, a další osobní výdaje.


Ubytování:

Popis - Poloha Hotel Marina Grand Beach se nachází v jižní části Zlatých Píscích, které je zábavním centrem města. Do centra, kde je mnoho obchodů a restaurací, je to cca 100 m. Město Varna je vzdáleno cca 18 km a letiště ve Varně cca 27 km. Pláž Hotel Marina Grand Beach se nachází jen cca 30 m od krásné písčité pláže (hotel odděluje od pláže pouze promenáda). Plážový servis - lehátka a slunečníky na pláži - za poplatek. Vybavení Hotel Marina Grand Beach byl postaven v roce 2002. Rekonstrukcí prošel v roce 2014/15. 24hodininová recepce, směnárna, obchod se suvenýry, výtahy, úschovna zavazadel, hlavní restaurace, lobby bar, bar s terasou a u bazénu, venkovní bazén se samostatným dětským bazénem, krytý bazén, lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, osušky za zálohu. Pokoje Hotel Marina Grand Beach má 230 prostorných, komfortně zařízených dvoulůžkových pokojů s možností maximálně 2 přistýlek pro děti. Standardní pokoje s výhledem do parku nebo na moře se nacházejí v devíti patrech hotelové budovy a jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana, WC, fén), centrální klimatizací, satelitní TV, telefonem, minibarem a trezorem (zdarma). Pokoje typu suite mají oddělenou ložnici a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro dva. Strava All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (18:30-21:30) formou bufetu v hlavní restauraci. Navíc ranní občerstvení v baru Mezzanine (10:00-12:30) a odpoledne v baru nedaleko bazénu (13:30-18:00). Dezerty a zmrzlina v cukrárně (14:00-18:00), místní nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozici během jídla v hlavní restauraci a v baru Mezzanine (08:00-23:00). V době od 08:00 do 18:00 v baru u bazénu nealkoholické nápoje, víno a pivo. Alkoholické a nealkoholické nápoje v lobby baru (08:00-23:00) a cukrárně (12:00-22:00). Sport a zábava Pro děti i dospělé. Zdarma: fitness, stolní tenis a squash (nutná předchozí rezervace). Za poplatek: kulečník a wellness centrum (včetně parní lázně, sauny, hammam). Pro nejmenší hosty: mini klub s dětským hřištěm, dětský bazén. Internet Wi-Fi v hotelu zdarma (rovněž v pokojích). Místní kategorie **** Webové stránky https://www.marinagrandbeach.bg/ Náš názor Marina Grand Beach je komfortní hotel nabízející celou řadu služeb a skvělé umístění. Věnovaný rodinné rekreaci a strávení atraktivní dovolené ve dvou! Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie