Madara ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 10 122 Kč

Popis

Občané České republiky mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
Obvyklá hlavní turistická sezóna v Bulharsku trvá od poloviny června do poloviny září.
Občané České republiky mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
.

Den první
Odlet z Polska. Sraz2 hodiny před plánovaným odletem u stánku Rainbow na letišti. Aktuální letové řády si prosím ověřte na adrese: r.pl/ letové řády.


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech apod.


Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
BULHARSKO Obecné informace

Měna
LV - bulharský lev. Možnost platby kreditními kartami a používat bankomaty. V turistických destinacích jsou místa, kde si můžete vyměnit dolary a eura.


Spropitné
Je přijatelné nechávat malé částky jako spropitné. Platí to zejména pro řidiče na místních výletech a číšníky v restauracích. Vítané je také u uklízečů hotelových pokojů.


Čas
+ 1 hodina vzhledem k našemu času.
Cena zahrnuje: charterový let, letištní poplatky, transfery letiště-hotel-letiště, 4,7,10,11 nebo 14 započatých nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, péči polského delegáta, balíček pojištění TU Europa (NNW, KL, asistence a zavazadla).


Cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu jinou než uvedenou v popisu stravy v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelů uvedeno jinak, a další osobní výdaje.


Ubytování:

Popis - Poloha Hotel Madara má skvělou polohu v klidné části Zlatých Písků obklopené lesy, ale jen 500 m od centra letoviska, kde jsou četné místní restaurace, kavárny a obchody. Cca 400 m od hotelu je krásná, široká písečná pláž (přístup po schodech nebo přes cestu). Oblíbený aquaparka je pouhých 350 m od hotelu. Letiště ve Varně je vzdáleno cca 25 km.  Vybavení Recepce, hlavní restaurace s terasou, lobby bar, bar u bazénu, trezor (za poplatek), internetový koutek (za poplatek) a Wi-Fi v lobby (za poplatek), výtahy. V sezóně bohatý animační program organizovaný mezinárodním týmem, večerní představení a soutěže. Lehátka a slunečníky u bazénů - zdarma, na pláži za příplatek - cca 6 EUR/set.  Pokoje Standardní dvoulůžkový pokoj: moderně zařízený s možností jedné přistýlky, s koupelnou (WC, sprcha). Je vybaven klimatizací, telefonem, kabelovou TV a balkonem.  Strava All Inclusive: snídaně (7:30-10:00), snídaně „pro ospalce“, oběd (12:00-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Během dne občerstvení: pizza, hamburgery, hranolky (12:00-16:30) a káva, čaj a zmrzlina v baru (10:00-18:00). Nealkoholické a místní alkoholické nápoje (11:00-23:00). 1x týdně večeře v restauraci a'la carte (nutná rezervace).  Sport a zábava Zdarma: bazén, brouzdaliště, miniklub, dětské hřiště, malý krytý bazén, stolní tenis, kulečník, basketbal, volejbal, šipky, šachy. Za poplatek: minigolf, tenis, masáže, sauna, základna pro vodní sporty na pláži. Webové stránky http://www.hotelmadara.com Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie