Kristal ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 9 697 Kč

Popis

Občané České republiky mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
Obvyklá hlavní turistická sezóna v Bulharsku trvá od poloviny června do poloviny září.
Občané České republiky mohou do Bulharska cestovat na základě občanského průkazu.
.

Den první
Odlet z Polska. Sraz2 hodiny před plánovaným odletem u stánku Rainbow na letišti. Aktuální letové řády si prosím ověřte na adrese: r.pl/ letové řády.


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech apod.


Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.

 
BULHARSKO Obecné informace

Měna
LV - bulharský lev. Možnost platby kreditními kartami a používat bankomaty. V turistických destinacích jsou místa, kde si můžete vyměnit dolary a eura.


Spropitné
Je přijatelné nechávat malé částky jako spropitné. Platí to zejména pro řidiče na místních výletech a číšníky v restauracích. Vítané je také u uklízečů hotelových pokojů.


Čas
+ 1 hodina vzhledem k našemu času.
Cena zahrnuje: charterový let, letištní poplatky, transfery letiště-hotel-letiště, 4,7,10,11 nebo 14 započatých nocí v hotelu, stravování dle popisu ubytování, péči polského delegáta, balíček pojištění TU Europa (NNW, KL, asistence a zavazadla).


Cena nezahrnuje: fakultativní výlety, stravu jinou než uvedenou v popisu stravy v jednotlivých hotelech, nápoje k jídlu, pokud není v popisu hotelů uvedeno jinak, a další osobní výdaje.


Ubytování:

Popis - Poloha Hotel Kristal se nachází v letovisku Zlaté Písky, necelé 2 km od aquaparku Aquapolis. Hotel je obklopen řadou obchodů, restaurací, barů a diskoték. Letiště ve Varně je vzdáleno cca 25 km a mezinárodní letiště v Burgasu cca 130 km. Pláž Hotel Kristal se nachází cca 450 m od veřejné písečné pláže. Vybavení Hotel Kristal se skládá ze 7 pater a nabízí 24h recepci, 2 výtahy, obchod, směnárnu, hlavní restauraci, restauraci s občerstvením restauraci a'la carte „Chef's Restaurant“ (1 návštěva za min. 7denní pobyt - zdarma, nutná rezervace), lobby bar „Atrium“ a bar u bazénu, velký dvoupodlažní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), oddělený dětský bazén, wellness centrum (za příplatek) a v něm mimo jiné: krytý bazén, vířivka, parní lázeň, hammam, masáže. Strava All Inclusive: snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci. Během snídaně k jídlu - džusy a teplé nápoje, k obědu a večeři navíc místní alkohol, víno a pivo. Navíc v restauraci „Snacks Terrace“ pozdní snídaně (10:00-11:00), občerstvení (12:00-15:00), sladkosti a ovoce (15:00-17:00) a zmrzlina (12:00-17:00). Místní nealkoholické a alkoholické nápoje jsou servírovány v lobby baru (9:30-1:00) a v baru u bazénu (9:30-18:00). All Inclusive platí do 23:00 hodiny, po této hodině jsou nápoje za příplatek. Za příplatek: dovážený alkohol, čerstvé ovocné džusy, nápoje během večeře a'la carte. Sport a zábava Hotel Kristal organizuje denní animačně-sportovní program pro děti i dospělé (6krát týdně), např. aerobik, mini fotbal, volejbal, boccia, šipky, stolní tenis. Hostům je k dispozici také fitness centrum, tenisový kurt (za poplatek), herna (za poplatek) „Graffiti Lounge“ s kulečníkem, elektronickými hrami, stolním fotbalem a stolním hokejem. Pro děti: venkovní bazén, dětské hřiště s houpačkami a skluzavkou, herna. Internet V areálu hotelu Wi-Fi připojení k internetu - zdarma. Místní kategorie **** Webové stránky hotelkristal.bg/en Náš názor Díky četným hotelovým atrakcím je hotel Kristal skvělou nabídkou pro rodiny s dětmi, stejně jako pro páry, které rády objevují bohatý denní a noční život letoviska. Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Mapa

Fotogalerie