Hotel Marvel ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 9 549 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - novinka

Výhody nabídky 2 - přímo u Slunečního pobřeží

Výhody nabídky 3 - luxusní bazén

Výhody nabídky 4 - dětská cena/sleva pro děti do: 13 let

Středisko - Slunečné pobřeží

Poloha - Hotel se nachází přímo na Slunečním pobřeží. V okolí se nachází několik nákupních možností a dalších zařízení pro trávení volného času. Za návštěvu stojí město Nesebar, který se nachází přibližně 6 km od hotelu a může nabídnout památky ve svém historickém centru. Mezinárodní letiště v Burgasu leží přibližně 30 km od hotelu.

Pláž - Hotel se nachází přibližně 100 m od písčité pláže; slunečníky a lehátka jsou na pláži zdarma (dle dostupnosti).

Vybavení - Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí, výtahem, klimatizací, Wi-Fi připojením, restauracemi, bary, společenskou místností, konferenční místností, vnitřním bazénem, venkovním bazénem, dětským bazénem a sluneční terasou.

Ubytování - Dvojlůžkový pokoj s možností jedné přistýlky nabízí vlastní příslušenství (WC, sprcha, vysoušeč vlasů), klimatizaci, Wi-Fi zdarma, SAT/TV, telefon, minibar, balkon; za příplatek boční výhled na moře.Za příplatek také Studia až pro 4 osoby nebo Apartmány s 1 ložnicí až pro 4 osoby.

Strava - All inclusive zahrnuje snídaně (07:30-10:00), obědy (12:00-14:30), večeře (18:00-21:00) formou bufetu lehké občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby (07:30-23:00) v časech a místech určených hotelem.

Sport a zábava - Bazény, vnitřní bazén, fitness centrum, aerobik, šipky, program pro děti - minidisco, hotelový dětský klub, denní a večerní zábavní program pro děti i dospělé; za příplatek: SPA centrum - vířivka, sauna, masáže.

Cena zahrnuje - LETECKY:* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.VLASTNÍ DOPRAVA:* 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie