Hotel Blue Pearl ****

Dejte vědět svým přátelům:

od 7 379 Kč

Popis



Ubytování:

Výhody nabídky 1 - příjemný hotel na pláži

Výhody nabídky 2 - v blízkosti starého Nessebaru

Výhody nabídky 3 - Ultra all inclusive

Výhody nabídky 4 - slunečníky a lehátka zdarma

Výhody nabídky 5 - dětská cena/sleva pro děti do: 12 let

Středisko - Slunečné pobřeží

Poloha - Moderní hotel se nachází přímo u pláže v jihozápadní části střediska Slunečné pobřeží, nedaleko centra, cca 2 km od starého Nessebaru a cca 35 km od letiště Burgas.

Pláž - Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu; na pláži v 5. a 6.řadě od hotelu 2 lehátka a 1 slunečník zdarma na pokoj (omezený počet).

Vybavení - Vstupní hala, recepce, restaurace, lobby bar, TV koutek, WiFi ve společných prostorách zdarma, bazén s oddělenou částí pro děti, dětské hřiště, lehátka a slunčeníky u bazénu zdarma; za poplatek trezor na recepci (cca 5 EUR/den), parkoviště (dle dostupnosti 25BGN/den, nehlídané).

Ubytování - Dvoulůžkové pokoje mají vlastní příslušenství (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, SAT/TV, chladnička a balkon, WiFi zdarma. Za příplatek apartmány s jednou (AS) ložnicí s možností 2 přistýlek nebo dvěma ložnicemi (AT) až pro 6 osob.

Strava - Ultra all inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu, lehké občerstvení během dne, nealkoholické nápoje, místní a vybrané importované alkoholické nápoje (10:00-23:00) v místech a časech určených hotelem.

Sport a zábava - Dětské hřiště, venkovní bazén, fitness, stolní tenis, šipky, animační programy; za poplatek masáže, vodní sporty na pláži.

Cena zahrnuje - LETECKY:* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků * transfery v destinaci * 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.VLASTNÍ DOPRAVA:* 7/10/11/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Mapa

Fotogalerie