Casa Karina letecky Praha polopenze, 7 nocí, odlet neděle ****

od 18 960 Kč

Popis

Bulharsko, to není jen moře a pláže. Naopak. Bansko je poslední roky nejznámější lyžařské středisko ve východní Evropě. Ne náhodou do Banska směřovala celá lyžařská Evropa, když byly zavřené sjezdovky v Alpách. Moderní lanovky, 48 km sjezdovek, národní park pohoří Pirin (UNESCO), výborná kuchyně a v neposlední řadě nízké ceny, to jsou jen ta hlavní lákadla tohoto resortu, který si oblíbil i olympijský vítěz Alberto Tomba. Další lákadla objevíte na místě. V Bulharsku si dopřejete lyžování a luxus, který by vás v západních zemí stál výrazně více. A jako bonus poznáte vnitrozemské Bulharsko, které vás překvapí.


Ubytování:

O ubytování - Hotel Casa Karina nabízí moderní ubytování, které doplňuje wellness centrum, kde můžete relaxovat po náročném dni na lyžích. Hotel, který si oblíbili naši klienti při zahájení lyžařských zájezdů do Banska na jaře 2021.

Poloha a popis - Předností tohoto hotelu je hlavně jeho poloha. Nachází se přibližně 270 metrů od lanovky a do centra Banska to budete mít cca 1200 metrů. Z mnoha pokojů se vám naskytnou krásné výhledy na okolní hory.

Pokoje - Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají rozlohu 28–32 m2. Nachází se zde 2 lůžka (2 samostatné postele nebo jedna manželská postel) a jedna přistýlka. Součástí vybavení je vlastní koupelna s WC, TV, lednicí s minibarem. Většina pokojů má balkon s výhledem na hory nebo směrem na město. Připojení k Wi-Fi je samozřejmostí. Apartmány máme v nabídce jednopokojové nebo dvoupokojové. Jednopokojový apartmán: je určen až pro 3 dospělé osoby nebo pro 2 dospělé a 2 děti. Má rozlohu 55 m2 a jeho součástí je obývací pokoj s kuchyňským koutem a oddělenou ložnicí. Téměř všechny mají balkon s krásným výhledem na hory. Většina apartmánů je vybavena vanou, případně sprchovým koutem. Připojení k Wi-Fi je samozřejmostí. Dvoupokojový apartmán:  je určen až pro 5 dospělých osob nebo pro 4 dospělé a 2 děti. Má rozlohu 55-110 m2 a jeho součástí je obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládací pohovkou a dvěma oddělenými ložnicemi. Téměř všechny

Služby hotelu - V hotelu se nachází recepce s nepřetržitým provozem, lobby bar a především SPA centrum. Zde najdete vyhřívaný vnitřní bazén, který je z jedné strany obklopen francouzskými okny. Při plavání si tak budete moci vychutnávat pohled na hory. Dále zde naleznete sauna, páru, hammam, fitness a solárium. Vstup do bazénu, sauny a páry je pro hotelové hosty zdarma. V hotelu se nachází samozřejmě také úschovna lyží.

Stravování - Polopenze zahrnuje snídani a večeři formou bufetu. Snídaně 7.30 – 10.00, večeře 19.00 – 21.30. V případě, že bude v hotelu ubytováno méně jak 20 hostů, hotel si vyhrazuje právo nahradit bufetovou formu na servírované pokrmy. Poté se jedná o obědy a večeře o 3 chodech.

Vybavení - Pára, Recepce 24/7, Sauna, SPA centrum

Sport - Fitness centrum

Fotogalerie