Bellevue Park autobusem s polopenzí 7 nocí ***

od 10 360 Kč

Popis



Ubytování:

O ubytování - Tento sympatický tříhvězdičkový hotel uprostřed zeleně je oázou klidu. Nachází se 950 m od pláže Kabakum a 5 km od centra letoviska. Na místě je k dispozici venkovní bazén a fitness centrum. Celý hotel je klimatizován.

Poloha a popis - Hotel se nachází v jižní části přírodního parku Zlaté písky, obklopen rozsáhlým lesoparkem, a nabízí svým hostům nádherný výhled na moře na severním pobřeží. Stejně jako extrémní zážitky v lanovém parku, který je hned vedle hotelu. 

Pokoje - V nabídce naleznete dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky a rodinné pokoje až pro čtyři dospělé osoby. Pokoje jsou vybaveny telefonem, kabelovou TV, malou lednicí, klimatizací, koupelnou a WC. Každý z pokojů má vlastní balkon.

Služby hotelu - V hotelu se nachází recepce s nepřetržitým provozem a restaurace. V hotelovém baru si mohou hosté dát občerstvení a nápoje. U bazénu jsou k dispozici lehátka se slunečníky. 

Stravování - Hotel nabízíme se snídaní nebo s polopenzí. Snídaně i večeře se podávají v hotelové restauraci formou švédských stolů, v případě nízkého počtu hostů se podává servírované menu. 

Vybavení - Bar, Klimatizace, Lehátka, slunečníky u bazénu, Recepce 24/7, Restaurace, Venkovní bazén, Wi-Fi připojení k internetu, Zahrada

Fotogalerie