Besa Hotel  ***

od 12 034 Kč

Popis

Den první
Odlety z Polska. Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.

 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování nebo možnost využití fakultativních výletů atd.

 

Den poslední
Vystěhování z hotelu a transfer na letiště. Návrat do Polska.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

 
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polsky mluvícího delegáta, služby polského delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).



Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje. 

 

Název zájezdu v polském jazyce: Albania - wczasy

 
Hlavní turistická sezóna je v Albánii obvykle od 15.6. do 15.9.
Občané ČR potřebují pro vstup do Albánie platný cestovní pas nebo občanský průkaz (platnost musí být min. 3 měsíce od data plánovaného návratu).

 

Upozornění!!! V případě cestování mladistvých do Albánie:
- jestliže mladistvý cestuje pouze s jedním z rodičů, musí mít notářsky ověřený dopis od druhého rodiče, který vyjadřuje souhlas druhého rodiče s cestou dítěte do Albánie  (dopis musí být přeložený do angličtiny soudním překladatelem).
- pokud mladistvý cestuje pod dohledem dospělých osob, které nejsou uvedeny v rodném listu, je opatrovník povinen mít s sebou notářsky ověření dopis od obou rodičů, ve kterém rodiče souhlasí s cestou dítěte do Albánie (dopis musí být přeložený do angličtiny soudním překladatelem).


Ubytování:

Umístění - Hotel Besa se nachází ve městě Shengjin. Vzdálenost od letiště Tirana je přibližně 49 km. V blízkém okolí se nachází zastávka veřejné dopravy a také obchody, kavárny a bary. Hrad Rozafa a jezero Shkodra jsou vzdáleny přibližně 43 km.

Pláž - Hotel se nachází přímo na písečné pláži. Plážový servis je pro hotelové hosty zdarma.

K dispozici pro hosty - Restaurace, bar.

Internet - V celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Catering - All Inclusive: snídaně, obědy, večeře - podávané formou bufetu v restauraci. Místní alkoholické nápoje - pivo, vodka, víno, rakija a nealkoholické nápoje podávané v hotelovém baru (10:00-22:00).

Sportovní a animační program - Hotel neprovozuje animační programy ani žádné sportovní aktivity.

Místní kategorie - ***

Podle našeho názoru - Hotel je ideální pro relaxaci. Blízkost centra a pláže umožňuje rozmanitou zábavu. Díky své poloze je velmi snadné kombinovat pasivní a aktivní trávení volného času.

Fotogalerie