Indonésie: Víc než jen dovolená na Bali!

Václav Kirchner 24. 5. 2024
Indonésie zážitky tipy na dovolenou příroda video podcast

Když se řekne Indonésie, většina lidí si automaticky vybaví tyrkysový oceán, bílé pláže či rýžové terasy ostrova Bali. Ale počkejte, než se ponoříte do krás podmořského světa Komodského národního parku, zaplavete si s velrybím žralokem či objevíte krásu měst a přírody ostrova Jáva.

O tom všem si povídám s Janou Petrmanovou, odbornicí na cestování nejen po Bali, ale také po celé Indonésii, a majitelkou cestovní kanceláře Já na Bali. Pohodlně se usaďte, cestování po čtvrté nejlidnatější zemi světa právě začíná.

Začnete odebírat náš podcast na vašich oblíbených platformách
Apple Podcasts / Google Podcast/ Spotify/ Podcasty.cz
Celý díl si můžete pustit na youtube.

Naši cestu začínáme na ostrově Lombok, ostrově nedotčených krás, kde opuštěné pláže a adrenalinové treky na sopku Rinjani nabízejí nezapomenutelná dobrodružství. A co říkáte na setkání s velrybími žraloky na ostrově Sumbawa? Ano, i to je možné! Stačí jen říct.

Ale není to jen o přírodě - na Jávě můžete objevit chrámy ve městě Yogyakarta, které vás přenesou do záhadné minulosti, a podniknout třídenní road trip po národním parku Bromo, kde zažijete východ slunce, na který nikdy nezapomenete.

A co divočina Sumatry? Orangutani, sloni a různé druhy exotických ptáků - to vše vás čeká v džungli toho nádherného ostrova. Každý kout Indonésie má své kouzlo a tajemství, které stojí za objevení.

Tak co, jste připraveni rozšířit své cestovatelské obzory? Připojte se k nám a objevujte skryté poklady Indonésie, které čekají na vaše objevení!

Kontakt: JaNaBali.cz